Pareri Trigliceride si Colesterol Optim Parapharm. Informatii din prospect, preturi.

Trigliceride si Colesterol Optim Parapharm, parerea recenziilor de pe grupurile si forumurile monitorizate - Subiectivitate opinii 2,5; Obiectivitate comentarii 2,5; Acuratete 0,58.

1. Pareri Pozitive - 2,40
2. Sentiment Negativ- 0,60
3. Sentiment Neutru - 2,00

Stilul limbajului utilizat in parerile referitoare la Trigliceride si Colesterol Optim Parapharm (versiune beta)
<.5 = nu este probabil prezent
> .5 = probabil prezent
> .75 = foarte probabil prezent
Analitic - 0,32
Certitudine - 0,58
Nesiguranta - 0,19
pareri forumuri Trigliceride si Colesterol Optim capsule Parapharm

Emotia parerilor referitoare la Trigliceride si Colesterol Optim Parapharm (Plutchik)
<0,5 = nu este probabil prezent
> 0,5 = probabil prezent
> 0,75 = foarte probabil prezent
Multumire - 0,59
Anticipare - 0,53

Conform prospectului capsulele de Trigliceride si Colesterol Optim Parapharm scad nivelul colesterolui si al trigliceridelor in sange, reduc riscul de formare a cheagurilor de sange, previn ateroscleroza (formarea placilor fibroase pe peretii vaselor de sange).

Reduc riscul infarctului miocardic, accidentului vascular cerebral si astuparea vaselor de sange situate la membrele inferioare.

Trigliceride si Colesterol Optim Parapharm contribuie eficient la dezvoltarea si functionarea normala a creietului, ajuta la transmiterea impulsurilor nervoase, la cresterea capacitatii de concentrare si memorare, influenteaza gandirea si dispozitia in mod pozitiv.

Suplimentul alimentar Trigliceride si Colesterol Optim este obtinut din peste organic bogat in acizi grasi polinesaturati Omega 3.

In acest supliment Parapharm, uleiul continut este imbogatit cu acidul eicosapentaenoic (EPA) si acidul docosahexaenoic (DHA) si adus la o forma usor digerabila (ester etilic).

Ingrediente compozitie Trigliceride si Colesterol Optim Parapharm: Esteri etilici ai acidului Omega-3, 498.00 mg, din care
  • Acid eicosapentaenoic (EPA)144,00 mg 
  • Acid docosahexaenoic (DHA) 97,00 mg, 
  • vitamina E (tocoferil acetat) 2,00 mg.
Mod de administrare Trigliceride si Colesterol Optim:
Se recomanda consumul a 2 capsule de 2 ori pe zi, cu un pahar de lichid (apa minerala, suc de fructe), de preferinta in timpul sevirii mesei.

A nu se comsuna de catre copii sub 12 ani!

ATENTIE! In cazul adultilor, un nivel bun al colesterolului (LDL) este mai mic de 200 mg/dl. Colesterolul la limita se situeaza intre valorile 200-239 mg/dl. 

Colesterolul crescut atinge un nivel egal sau mai mare de 240 mg/dl. O valoare a HDL-colesterolului bun mai mica de 40 mg/dl la barbati si 50 mg/dl la femei creste de asemenea riscul bolilor de inima. 

Cand nivelul LDL este crescut, trebuie luate masuri, iar primul pas este reducerea continutului de colesterol, prin dieta si consumul de acizi grasi polinesaturati esentiali.

La momentul analizei recenziilor pretul unei cutii cu 30 de capsule Trigliceride si Colesterol Optim Parapharm era de aproximativ 21 lei.

Aceste informatii nu trebuie considerate ca fiind dovezi clinice.