Pareri Granactive Retinoid 5% pretul combaterii semnelor imbatranirii. Rezumat prospect.

Granactive Retinoid 5%, parerea recenziilor de pe grupurile si forumurile monitorizate - Subiectivitate opinii 2,5; Obiectivitate comentarii 2,5; Acuratete 0,61.

1. Pareri Pozitive - 2,60
2. Sentiment Negativ- 0,90
3. Sentiment Neutru - 1,50

Stilul limbajului utilizat in parerile referitoare la Granactive Retinoid 5% (versiune beta)
<.5 = nu este probabil prezent
> .5 = probabil prezent
> .75 = foarte probabil prezent
Analitic - 0,56
Certitudine - 0,30
Nesiguranta - 0,17
pareri forum granactive retinoid 5 reintinerirea tenului imbatranit

Emotia parerilor referitoare la Granactive Retinoid 5% (Plutchik)
<0,5 = nu este probabil prezent
> 0,5 = probabil prezent
> 0,75 = foarte probabil prezent
Surpriza - 0,58
Anticipare - 0,60

Conform prosepctului formula produsului este fara apa si contine o concentratie de 5% dintr-un complex activ de retinoid, denumit Granactive Retinoid, este demonstrat clinc ca are actiune multipla in combaterea semnelor imbatranirii.

Granactive Retinoid 5% are la baza o tehnologie activa, de la Grant Industries, fiind un sistem solubilizat de Hydroxypinacolone Retinoate (HPR), o forma extrem de avansata de retinoid care este de fapt un ester ce nu necesita prescriptie medicala si care este mult mai eficient decat orice alta forma de retinoid sau retinol.

Granactive Retinoid 5% foloseste tehnologii de ultima generatie de retinoizi activi, studiile demonstand ca acestia reduc eficient ridurile si liniile fine, fara sa irite pielea.

Aceste tehnologii nu pot fi comparate direct cu retinolul in sine, deoarece contine o molecula diferita de retinoid.

Ingrediente compozitie Granactive Retinoid 5% in Squalane The Ordinary: Squalane, C12-15 Alkyl Benzoate, Bisabolol, Dimethyl Isosorbide, Hydroxypinacolone Retinoate, Solanum Lycopersicum (Tomato) Fruit Extract, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil.

Mod de utilizare Granactive Retinoid 5%: Seara, aplicati o cantitate moderata pe tenul curat, dupa serumuri pe baza de apa, dar inainte de tratamentele cu o formula grea.

Precautii utilizare Granactive Retinoid 5%:

Se recomanda evitarea produselor ce contin Retinoid in timpul sarcinii sau alaptarii.

Retinoizii pot creste sensibilitatea pielii la radiatile UV, de aceea produsele cu factor de protectie solara sunt extrem de importante si trebuie folosite in acelasi timp cu tratamentele pe baza de retinoizi.

Granactive Retinoid 5% in Squalane The Ordinary, 30 ml, Deciem avea la momentul analizei pretul de aproximativ 64 lei in farmaciile Tei.

Aceste informatii nu trebuie considerate ca fiind dovezi clinice.
MAI POTI CITI