Pareri StopDepres Antidepresiv natural eficient Remedia. Info prospect, pret.

StopDepres Remedia, parerea recenziilor de pe grupurile si forumurile monitorizate - Subiectivitate opinii 2,5; Obiectivitate comentarii 2,5; Acuratete 0,59.

1. Pareri Pozitive - 2,50
2. Sentiment Negativ- 0,70
3. Sentiment Neutru - 1,80

Stilul limbajului utilizat in parerile referitoare la StopDepres (versiune beta)
<.5 = nu este probabil prezent
> .5 = probabil prezent
> .75 = foarte probabil prezent
Analitic - 0,32
Certitudine - 0,58
Nesiguranta - 0,16
pareri forum stopdepres remedia antidepresiv natural bun

Emotia parerilor referitoare la StopDepres (Plutchik)
<0,5 = nu este probabil prezent
> 0,5 = probabil prezent
> 0,75 = foarte probabil prezent
Multumire - 0,58
Incredere - 0,60

Suplimentul natural StopDepres de la Remedia ajută la îmbunătățirea stării de spirit și reduce stresul, favorizează instalarea unei stări de siguranță, calm, relaxare.

Extractul de Sunătoare din compozitia StopDepres conţine principii active care determină creşterea nivelului neurotransmiţătorilor ce induc stări emoţionale pozitive: optimism, entuziasm, încredere în forţele proprii.

Extractul de Sunătoare măreşte perioada de somn profund fără vise (faza cea mai odihnitoare a somnului), creşte producţia de melatonină (care asigură un somn odihnitor) şi face ca trezirea de dimineaţă să fie mai uşoară. 

5-HTP (5-hidroxitriptofan), care se găseşte în extractul de Griffonia simplicifolia, este un metabolit natural al aminoacidului triptofan și un intermediar în procesul de sinteză al neurotransmițătorului serotonină, care ajută la normalizarea apetitului exagerat sau mult diminuat şi îmbunătăţeşte calitatea somnului. 

5-HTP favorizează instalarea unei stări de calm, de bine, relaxare și siguranță de sine, diminuează durerile de cap datorate stresului prelungit.

Rhodiola rosea este o plantă adaptogenă care poate creşte activitatea serotoninei cu până la 30%. Această plantă determină un aport mărit de energie şi creşterea sentimentelor de încredere şi optimism.

Vitamina C contribuie la funcţionarea normală a sistemului nervos, la menţinerea sănătăţii psihice şi la protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ.

Ingrediente compozitie StopDepres Remedia:
 • Extract din părţi aeriene de Sunătoare (Hypericum perforatum), - 300 mg, 
 • Extract din rădăcini de Rhodiola rosea 45 mg, 
 • Zinc - 7,5 mg, 
 • Extract din seminţe de Griffonia simplicifolia, cu 25% 
 • 5-HTP / 5-hidroxitriptofan- 12,5 mg, 
 • Vitamina B6– 10 mg, 
 • Vitamina C, 
 • Acid folic - 150 mcg, 
 • Seleniu - 35 mcg 
 • Vitamina B12 - 15 mcg, 
 • Vitamina D3 - 5 mcg / 200 UI. 

Mod de administrare StopDepres: 1 comprimat de 2 ori pe zi, dimineaţa şi seara, preferabil cu 30 de minute înainte de mese.

Ca inductor al somnului, câte 2 comprimate cu jumătate de oră înainte de culcare.

ATENTIE! Antidepresivul natural StopDepres poate interacţiona cu anticonvulsivante, anticoagulante, beta-blocante, glicozizi cardiotonici, blocante ale canalelor de calciu, imunosupresoare, antineoplazice, antivirale cu actiune directă, inhibitori ai monoaminoxidazei, analgezice opioide, contraceptive orale.

Poate afecta reflexele conducătorilor auto şi ale persoanelor care manipulează utilaje.

La momentul analizei pretul unei cutii de StopDepres cu 30 de comprimate avea pretul de 16 lei in magazinul online al producatorului.

Aceste informatii nu trebuie considerate ca fiind dovezi clinice.


MAI POTI CITI