Pareri ZIR-FOS pretul refacerii florei intestinale. Rezumat prospect.

ZIR-FOS plicuri cu gust de caramel, parerea recenziilor din farmaciile online, de pe grupurile si forumurile monitorizate - Subiectivitate opinii 2,5; Obiectivitate comentarii 2,5; Acuratete 0,62.

1. Pareri Pozitive - 2,60
2. Sentiment Negativ- 0,90
3. Sentiment Neutru - 1,50

Stilul limbajului utilizat in parerile referitoare la Zir-Fos (versiune beta)
<.5 = nu este probabil prezent
> .5 = probabil prezent
> .75 = foarte probabil prezent
Analitic - 0,31
Certitudine - 0,60
Nesiguranta - 0,18
pareri forumuri zirfos plicuri refacerea florei intestinale

Emotia parerilor referitoare la Zir-Fos (Plutchik)
<0,5 = nu este probabil prezent
> 0,5 = probabil prezent
> 0,75 = foarte probabil prezent
Surpriza - 0,57
Incredere - 0,60

Conform prospectului Zir-Fos este cel mai performant produs de refacere a florei intestinale, datorită celor mai eficienţi ingredienţi activi descoperiţi până în prezent şi a compuşilor săi vitaminizaţi.

Printr-o administrare simplă, Zir-Fos® reglează toate tulburările tranzitului intestinal, fiind singurul produs farmaceutic cu rezultate benefice atât în ameliorarea constipaţiei, cât şi în tratarea diareei, odată cu alte probleme specifice disconfortului abdominal.

Ingredientul activ probiotic din compoztia Zir-Fos, Bifidobacterium longum W11®, este cea mai comună tulpină de bifidobacterii descoperite la om. 

Printr-o formulă inovatoare, tulpinile vii de Bifidobacterium longum ajung direct la nivelul colonului, unde aderă la mucoasa intestinală, repopulează flora şi uşurează eliminarea produşilor neabsorbiţi.

Ingredientul prebiotic, reprezentat de Actilight®, este un zaharid patentat, nedigerabil și neabsorbabil, care ajunge nemodificat în colon, unde devine hrană specifică numai pentru tulpinile de Bifidobacterium longum W11®.

Vitaminele din grupul B (B1, B2, B6, B12), atât de necesare bunei funcţionări a organismului, sunt asigurate deZir-Fos® în cantităţile necesare aportului zilnic normal, respectând reglementarile în vigoare la nivel european.

Zir-Fos® poate fi utilizat de către orice pacient, indiferent de vârstă sau greutate. În plus, gustul plăcut de caramel îl va face îndrăgit de toţi membrii familiei. 

Mod de administrare Zir-Fos plicuri:

Doza recomandată este de 1 plic pe zi, la cel puţin 2 ore după masă, sau între două administrări de antibiotic, dacă este cazul.

Conţinutul unui plic se dizolvă într-un sfert de pahar de apă sau lapte şi se administrează imediat după preparare.

Daca urmaţi un tratament antibiotic de 7-10 zile este bine să începeți administrarea Zir-Fos din antepenultima zi de tratament antibiotic (ziua 5, respectiv 8). 

Dacă medicul v-a recomandat însă un tratament antibiotic de cel puţin două săptămâni, atunci este de preferat să începeţi administrarea

Zir-Fos din prima zi de tratament antibiotic şi să mai continuaţi încă 10 zile după ce aţi terminat respectiva cură antibiotică.

La momentul analizei de sentiment pretul unei cutii cu 12 plicuri de Zir-Fos era de aproximativ 32 lei in Farmaciile tei.

Aceste informatii nu trebuie considerate ca fiind dovezi clinice.


MAI POTI CITI