Extractul de seminte de grapefruit pareri Antibiotic Natural pentru tratarea infectiilor virale si bacteriene.

Extractul de seminte de grapefruit, parerea recenziilor de pe grupurile si forumurile monitorizate - Subiectivitate opinii 2,5; Obiectivitate comentarii 2,5; Acuratete 0,62.

1. Pareri Pozitive - 2,60
2. Sentiment Negativ- 0,80
3. Sentiment Neutru - 1,60

Stilul limbajului utilizat in parerile referitoare la Extractul de seminte de grapefruit (versiune beta)
<.5 = nu este probabil prezent
> .5 = probabil prezent
> .75 = foarte probabil prezent
Analitic - 0,31
Certitudine - 0,56
Nesiguranta - 0,20
pareri antibiotic natural extract seminte de grapefruit

Emotia parerilor referitoare la Extractul de seminte de grapefruit (Plutchik)
<0,5 = nu este probabil prezent
> 0,5 = probabil prezent
> 0,75 = foarte probabil prezent
Multumire - 0,62
Anticipare - 0,56

Rezultatele medicale obtinute in ultima perioada de catre cercetatori s-au dovedit surprinzatoare, constatandu-se disponibilitatea extractului de seminte de grapefruit de a distruge mai bine de 800 de tulpini de bacterii, implicit unele dintre bacteriile rezistente la antibiotice de sinteza. 

Este probabil motivul pentru care o serie importanta de specialisti considera extractul din samburi de grapefruit unul dintre cele mai puternic antibiotic, la nivel global.

Obtinerea extractului glicerinat din seminte de grapefruit implica folosirea unui amestec de glicerina, alcool, si apa, elemente care dizolva toate toate tipurile de substante active aflate in semintele de grapefruit. 

Extractul astfel obtinut este un lichid de culoare portocalie, cu o placuta aroma de citrice si un puternic efect antifungic, antiviral si antibiotic. 

Preparatul din seminte de grapefruit este recomandat in tratarea a numeroase probleme ce afecteaza sanatatea, fiind folosit pentr uz intern, dar si extern.

Specialistii il recomanda, pentru uz intern, in tratarea unei multitudini de afectiuni, dintre care se remarca: infectiile urinere (E-coli si stafilococul auriu), calculii renali, gripa, tahicardia, ischemia cardiaca (boala coronariana), tuberculoza, laringita, amigdalita, toxiinfectiile alimentare, adjuvant in HIV, enterocolita, diareea, dizenteria, colitele, acneea, cistitele, exemele, sindromul oboselii cronice, gingivitele, caderea parului, hepatita virala.

Extractul de seminte de grapefruit si-a dovedit eficienta si un uzul extern, fiind folosit in afectiuni ale unghiilor, in afte bucale, micoze.


MAI POTI CITI