Gold KRILL pareri capsule buna functionare a inimii. Info prospect, preturi.

Gold KRILL Darmaplant, parerea recenziilor de pe grupurile si forumurile monitorizate - Subiectivitate opinii 2,5; Obiectivitate comentarii 2,5; Acuratete 0,61.

1. Pareri Pozitive - 2,60
2. Sentiment Negativ- 0,70
3. Sentiment Neutru - 1,70

Stilul limbajului utilizat in parerile referitoare la Gold KRILL (versiune beta)
<.5 = nu este probabil prezent
> .5 = probabil prezent
> .75 = foarte probabil prezent
Analitic - 0,57
Certitudine - 0,31
Nesiguranta - 0,17
forum pareri gold krill omega 3 sanatatea inimii

Emotia parerilor referitoare la Gold KRILL (Plutchik)
<0,5 = nu este probabil prezent
> 0,5 = probabil prezent
> 0,75 = foarte probabil prezent
Multumire - 0,60
Anticipare - 0,53

Gold Krill este un supliment alimentar pe baza de ulei de krill de cea mai inalta calitate care contribuie la buna functionare a inimii, la mentinerea normala a functiei cerebrale.

Uleiul de krill combina nu mai putin de 3 substante inovatoare: acizi grasi omega-3 intr-o forma unica de conexiuni fosfolipide, fosfolipide si astaxantina.

Gold Krill se prezinta sub forma capsulelor inovatoare - FlowCaps Liquid Technology - care garanteaza cea mai rapida absorbtie posibila in organism si fara senzatia de rau in urma gustului si mirosului de krill.

Testele clinice au demonstrat ca acizii grasi Omega 3, in special EPA and DHA:
  • contribuie la functionarea normala a inimii (efectul benefic se obtine in conditiile unui consum zilnic de 250 mg de EPA si DHA)
  • contribuie la mentinerea normala a functiei cerebrale (efectul benefic se obtine in conditiile unui consum zilnic de 250 mg de DHA)
  • contribuie la mentinerea vederii in parametri normali (efectul benefic se obtine in conditiile unui consum zilnic de 250 mg de DHA).

Gold Krill se prezinta sub forma de capsule create pe baza tehnologiei Caps Flow ™ Liquid Technology, cea mai avansata tehnologie ce garanteaza absorbtia maxima, rapida si o biodisponibilitate ridicata a componentelor active.

Mod de administrare Gold Krill: capsula pe zi.

Contraindicati Gold Krill: Nu este recomandat persoanelor care folosesc medicamente anticoagulante.

Pretul unei cutii de Gold Krill 60 capsule era de la momentul analizei de aproximativ 84 lei pe site-ul www.darmaplant.ro

Aceste informatii nu trebuie considerate ca fiind dovezi clinice.


MAI POTI CITI