Pareri B-Complex Big 50 de la GNC sanatatea sistemului nervos. Info prospect, preturi.

B-Complex Big 50 de la GNC, parerea recenziilor de pe grupurile si forumurile monitorizate - Subiectivitate opinii 2,6; Obiectivitate comentarii 2,4; Acuratete 0,61.

1. Pareri Pozitive - 2,60
2. Sentiment Negativ- 0,80
3. Sentiment Neutru - 1,60

Stilul limbajului utilizat in parerile referitoare la Dulcolax (versiune beta)
<.5 = nu este probabil prezent
> .5 = probabil prezent
> .75 = foarte probabil prezent
Analitic - 0,57
Certitudine - 0,31
Nesiguranta - 0,18
Pareri Vitamine B-Complex Big 50 de la GNC

Emotia parerilor referitoare la (Plutchik)
<0,5 = nu este probabil prezent
> 0,5 = probabil prezent
> 0,75 = foarte probabil prezent
Multumire - 0,60
Anticipare - 0,58

Conform prospectului Big 50 de la GNC este un supliment pe baza de vitamine din complexul B, destinat tuturor persoanelor.

Complexul de vitamine B intervine in metabolismul energetic, metabolismul enzimatic, mentine sanatatea sistemului nervos, etc.

Formula cu eliberare prelungita, actioneaza mai multe ore de la administrare.

NU contine: zahar, amidon, coloranti si arome artificiale, conservanti, grau, gluten, porumb, lactate.

Produs cu certificat Ko (Kosher Vegetarian), recomandat si persoanelor vegetariene/vegane.

Fiecare flacon de Big 50 de la GNC contine 100 de tablete, necesarul pentru maxim 3 luni de administrare.

Vitamina B-1 ( tiamina ) –ofera energie organismului, este importanta in buna functionare a sistemului nervos , scade senzatia de oboseala si iritabilitate datorate stresului.

Vitamina B-2 ( riboflavina ) – ajuta corpul in metabolizarea proteinelor , carbohidratilor si grasimilor pentru sustinerea energetica a organismului , avand in acelasi timp si un rol important in procesul de formare a celulelor. Sustine sanatatea pielii, a parului , unghiilor si are si un potential antioxidant.

Vitamina B-3 ( niacina ) – este importanta in mentinerea sanatatii pielii si a digestiei , sustine metabolismul energetic si metabolismul energetic , ajutand si la mentinerea unui nivel optim al profilului lipidic .

Vitamina B-6 ( piridoxina ) – ajuta metabolismul si asimilarea proteinelor si implicit constructia musculara , faciliteaza eliberarea glicogenului la nivel muscular , echilibreaza nivelul  de apa in corp , sustine productia de celule rosii , deficientele putand duce la disfunctii ale sistemului nervos si muscular .

Vitamina B-8 ( biotina ) – este implicata in metabolismul energetic , poate preveni aparitia crampelor musculare , mentine sanatatea pielii , calitatea firului de par si favorizeaza tonusul muscular .

Vitamina B-9 ( acidul folic ) – ajuta la descompunerea proteinelor in aminoacizi si la asimilarea acestora , la formarea celulelor rosii , este importanta in divizarea celulara , deficientele de acid folic putand duce la anemii sau disfunctii gastrointestinale .

Vitamina B-12 ( cianocobalamina ) – este esentiala in formarea celulelor rosii ( care au rolul de a transporta oxigenul de la plamani la tesuturi ) , sustine functionarea sistemului nervos si metabolismul proteinelor si a grasimilor.

Colina si Inositolul sunt implicate in procesul de utilizare a grasimilor si a colesterolului din organismul uman.

Ele au rol  in prevenirea acumularii unor cantitati anormale de grasimi la nivelul ficatului. Colina este utilizata in transportul si metabolismul grasimilor.

Inositolul contribuie la sinteza fosfolipidelor, substante esentiale in digestia si utilizarea grasimilor.

Mod de administrare B-Complex Big 50 de la GNC: 1 tableta pe zi.

Pretul Vitamine B-Complex Big 50 de la GNC 100 tablete era la momentul analizei de aproximativ 89 lei.

Aceste informatii nu trebuie considerate ca fiind dovezi clinice.
MAI POTI CITI