Pareri Dr. Hart Gel cu heparina pentru circulatia sanguina si varice. Info prospect, preturi.

Dr. Hart Gel cu heparina pentru circulatia sanguina si varice, parerea recenziilor de pe grupurile si forumurile monitorizate - Subiectivitate opinii 2,5; Obiectivitate comentarii 2,5; Acuratete 0,61.

1. Pareri Pozitive - 2,50
2. Sentiment Negativ- 0,80
3. Sentiment Neutru - 1,70

Stilul limbajului utilizat in parerile referitoare la Dr. Hart Gel cu heparina pentru circulatia sanguina si varice (versiune beta)
<.5 = nu este probabil prezent
> .5 = probabil prezent
> .75 = foarte probabil prezent
Analitic - 0,54
Certitudine - 0,30
Nesiguranta - 0,18
Forum pareri Dr. Hart Gel cu heparina pentru circulatia sanguina si varice


Emotia parerilor referitoare la Dr. Hart Gel cu heparina pentru circulatia sanguina si varice (Plutchik)
<0,5 = nu este probabil prezent
> 0,5 = probabil prezent
> 0,75 = foarte probabil prezent
Multumire - 0,63
Incredere - 0,58

Dr. Hart Gel cu heparina pentru circulatia sanguina si varice relaxeaza si stimuleaza circulatia sanguina si este eficient in atenuarea senzatiei de picioare „grele” , obosite si inflamate.

Heparina are functie de agent de conditionare a pielii si este eficienta in activarea microcirculatiei sanguine.

Alantoina din compozitia Dr. Hart Gel cu heparina  este o biocomponentă de origine vegetalăinclusă în compoziţia gelului, fiind un factor de regenerare şi reparare a pielii.

Alantonina contribuie la sinteza colagenului, accelerează vindecarea şi protejează pielea de factorii iritanţi.

Este un bun cicatrizant, antiiritant şi reparator, protector al pielii, cu efect de regenerare a tesuturilor și de sporire a confortului pielii.

Panthenolul (Provitamina B5) protejeaza membranele celulare împotriva oxidarii si deteriorarii, neutralizeaza actiunea radicalilor liberi, mentine gradul de hidratare al epidermei si contribuie la regenerarea pielii.

Aceste substante active, in combinatie cu celelalte ingrediente, actioneaza sinergic, in cazul picioarelor umflate din cauza sederii indelungate la birou, a statului in picioare sau a mersului excesiv pe jos.

Dr. Hart Gel cu heparina pentru varice inlatura senzatia de usturime si durere, atenuand vizibil edemele ce se formeaza la nivelul gleznelor sau a altor zone ale corpului.

Mod de utilizare Dr. Hart Gel cu heparina pentru circulatia sanguina si varice: Se aplica de 3-4 ori pe zi o cantitate de Dr. Hart Gel cu heparina pentru varice care sa acopere toata suprafata de piele aferenta zonei afectate, masand usor, pana la absorbtia completa a gelului.

Dr. Hart Gel cu heparina pentru circulatia sanguina si varice se gaseste in farmaciile Sensiblu la cele mai bune preturi.

Aceste informatii nu trebuie considerate ca fiind dovezi clinice.
MAI POTI CITI