APIELIXIR pareri fiole si Spray de gat forte cu propolis. Info prospect, preturi.

Apielixir 10 ml, 15 fiole + Spray de gat forte, parerea recenziilor de pe grupurile si forumurile monitorizate - Subiectivitate opinii 2,6; Obiectivitate comentarii 2,4; Acuratete 0,60.

1. Pareri Pozitive - 2,60
2. Sentiment Negativ- 0,70
3. Sentiment Neutru - 1,70

Stilul limbajului utilizat in parerile referitoare la Apielixir 10 ml, 15 fiole + Spray de gat forte (versiune beta)
<.5 = nu este probabil prezent
> .5 = probabil prezent
> .75 = foarte probabil prezent
Analitic - 0,61
Certitudine - 0,30
Nesiguranta - 0,17
Opinii forum Apielixir 10 ml, 15 fiole   Spray de gat forte cu propolis Albina Carpatina

Emotia parerilor referitoare la Apielixir 10 ml, 15 fiole + Spray de gat forte (Plutchik)
<0,5 = nu este probabil prezent
> 0,5 = probabil prezent
> 0,75 = foarte probabil prezent
Multumire - 0,63
Incredere - 0,54

Pretul promotional al pachetului Apielixir 10 ml, 15 fiole + Spray de gat forte cu propolis fara alcool Albina Carpatina, 20 ml, Apicola Pastoral era la momentul analizei opiniilor de aproximativ 48 lei in Farmaciile Tei.

Apielixir - Imunitate si stare de bine - combina cele mai valoroase produse ale stupului: laptisor de matca, polen, propolis si miere de albine. Contribuie la mentinerea unei stari de bune de sanatate, la intarirea sistemului imunitar, are efect tonic, ideal in stari de epuizare fizica si psihica (stres, examen, competitii) si convalescent; antioxidant, regenerant si vitalizant.

a) Laptisorul de matca contine ca substanta activa: acid 10-HDA (acid 10-hidro-2-decenoic), prezenta exclusiv in laptisorul de matca pur, care are efect antibacterian, antiviral, antifungic si contribuie la buna functionre a sistemului imunitar.

Laptisorul de matca este singura sursa naturala de Acetilcolina, care faciliteaza transmiterea influxului nervos intre neuroni.

Contine polifenoli care au efect antioxidant si contribuie la eliminarea radicalilor liberi. Este sursa de vitamine din grupa B, indispensabile pentru buna functionare a organismului (B1, B2, B3, B6), in special vitamina B5 (acidul pantotenic), supranumita "vitamina antistres".

Laptisorul de matca contine toata gama de aminoacizi esentiali (in special prolina si lizina) pe care organismul nu ii poate sintetiza, desi sunt necesari intr-o alimentatie zilnica echilibrata.

b) Propolisul sustine imunitatea organismului, contribuie la mentinerea sanatatii mucoasei bucale si orofaringiene, precum si la buna functionare a cailor respiratorii superioare.

Propolisul bogat in rasini si balsamuri cu actiune antibacteriana, polifenoli si flavonoide care contribuie la asigurarea unei circulatii sanguine normale si are puternice proprietati antioxidante, antiinflamator, antibacterial. Ajuta la incetinirea procesului de imbatranire si la eliminarea radicalilor liberi.

c) Polenul de albine poliflor este un aliment VIU (deoarece contine probiotice, lactofermenti si bifidobacterii) si este considerat un panaceu pe care natura il pune la dispozitia noastra. Este utilizat de mii de ani ca supliment nutritional natural, fiind un excelent tonifiant, revigorant, regenerant, dinamizant, vitaminizant si mineralizant.

Ajuta la mentinerea unei stari bune de sanatate, la functionarea normala a sistemului imunitar, la protejarea organismului impotriva radicalilor liberi.

Contine vitamine (A, beta-carotenoide, E, grupa vitaminelor B), bioflavonoide, minerale care contribuie la intretinerea tineretii, vitalitatii si la intarzierea proceselor de imbatranire.

Ingrediente per fiola de 10 ml: Miere de albine poliflora - 4000 mg; Laptisor de matca – 1000 mg; Extract de polen - 500 mg; Extract de propolis – 100 mg; Apa purificata  - 4400mg

Mod de administrare fiole Apielixir:
Adulti: 1-2 fiole/zi;
Copii: 1 fiola/zi.
De preferinta dimineata cu 15 minute inainte de masa.

Spray-ul de gat cu propolis forte Albina Carpatina contribuie la mentinerea sanatatii cailor respiratorii superioare (a gatului si a nasului), la cresterea rezistentei si a capacitatii de adaptare a organismului pentru sezonul rece.

Are actiune calmanta, balsamica si emolienta asupra mucoasei orofaringiene si amelioreaza senzatia de disconfort la nivelul gatului si nasului, contribuie la mentinerea respiratiei normale, a sanatatii cavitatii bucale, a amigdalelor si a faringelui.

Mod de utilizare Spray de gat cu propolis (pentru uz intern): Cate 2-3 pulverizatri de 3 ori pe zi dupa mesele principale. Se administreaza oral.

Aceste informatii nu trebuie considerate ca fiind dovezi clinice.


MAI POTI CITI