ColonCare Adams pareri supliment curatirea colonului. Rezumat prospect, info preturi.

ColonCare (Cleanse) Adams Vision, parerea recenziilor din farmaciile online, de pe grupurile si forumurile monitorizate - Subiectivitate opinii 2,6; Obiectivitate comentarii 2,4; Acuratete 0,63.

1. Pareri Pozitive - 2,60
2. Sentiment Negativ- 0,80
3. Sentiment Neutru - 1,60

Stilul limbajului utilizat in parerile referitoare la ColonCare Adams Vision (versiune beta)
<.5 = nu este probabil prezent
> .5 = probabil prezent
> .75 = foarte probabil prezent
Analitic - 0,30
Certitudine - 0,59
Nesiguranta - 0,21
pareri coloncare cleanse forum detoxifierea colonului

Emotia parerilor referitoare la ColonCare capsule (Plutchik)
<0,5 = nu este probabil prezent
> 0,5 = probabil prezent
> 0,75 = foarte probabil prezent
Multumire - 0,63
Surpriza - 0,55

La momentul analizei recenziilor pretul ColonCare (Cleanse) Adams Vision 30 de capsule era de aproximativ 32 lei (VERIFICA AICI PRETUL)

ColonCare este un supliment nutritiv destinat detoxifierii si curatirii colonului. ColocCare poate fi folosit într-un program de detoxifiere si curatire în 15 zile (se administreaza 2 capsule pe zi).

Colonul nu are functie digestiva, la nivelul sau se absorb cantitati mari de apa, electroliti si toxine, astfel îi revine rolul principal de detoxifiere a organismului. Pe fondul alimentatiei dezechilibrate, al stresului si poluarii, capacitatea colonului de detoxifiere este depasita.

Daca suferiti de constipatie, colon iritabil, balonare severa, obezitate, epuizare cronica, reflux de acid, paraziti, durere de stomac, acnee, boli ale pielii sau parului, precum si multe altele, o cura de detoxifiere si curatire poate fi benefica.

Efectele ColomCare apar la 12-24 de ore de la administrare şi constă în reducerea balonării și reglarea tranzitului intestinal ca urmare a acțiunii conjugate a ingredientelor produsului, care acționează în direcția menținerii structurii și funcționării normale a florei intestinale.

Ingrediente compozitie ColonCare Adams Vision: Senna, Cascara sagrada, Tarâte de Psyllium, Ulei de in, Aloe Vera, Lactobacillus Acidophilus, Lemn dulce, celuloza(agent de incarcare), acid stearic (antiaglomerant), Captex (ulei din nuca de cocos), stearat de de magneziu (antiaglomerant).

Administrare ColonCare (Cleanse): 1 capsula pe zi ocazional, sau 2 capsule pe zi în cadrul unui program de detoxifiere în 15 zile
  Aceste informatii nu trebuie considerate ca fiind dovezi clinice.

MAI POTI CITI