Crema HemoStop pareri unguent tratarea hemoroizilor si a fisurilor anale. Rezumat prospect.

Crema HemoStop, părerea recenziilor de pe grupurile si forumurile monitorizate - Subiectivitate opinii 2,6; Obiectivitate comentarii 2,4; Acuratete 0,62.

1. Pareri Pozitive - 2,60
2. Sentiment Negativ- 0,90
3. Sentiment Neutru - 1,50

Stilul limbajului utilizat in parerile referitoare la Crema HemoStop (versiune beta)
<.5 = nu este probabil prezent
> .5 = probabil prezent
> .75 = foarte probabil prezent
Analitic - 0,32
Certitudine - 0,57
Nesiguranta - 0,17
Pareri Crema HemoStop tratament natural hemoroizi

Emotia parerilor referitoare la Crema HemoStop (Plutchik)
<0,5 = nu este probabil prezent
> 0,5 = probabil prezent
> 0,75 = foarte probabil prezent
Surpriza - 0,55
Incredere - 0,63

Conform prospectului Crema HemoStop este un produs pe baza de ingrediente naturale active, recomandat pentru tratarea hemoroizilor si a fisurilor anale.

Unguentul HemoStop inlatura rapid si eficient durerea, presiunea, inflamatia, mancarimea, iritatia mucoasei, precum si sensibilitatea crescuta si senzatia de arsura.

Crema HemoStop ajuta la refacerea tonusului vaselor de sange (venelor si capilarelor).

Pentru hemoroizii interni sau fisurile anale situate mai adânc în canalul anal, crema trebuie aplicata în interiorul anusului cu ajutorul unei manusi chirurgicale.

În cazul hemoroizilor externi, crema HemoStop trebuie aplicata tot cu ajutorul unei manusi chirurgicale pentru a nu exista riscul zgârierii zonei cu unghia.

Ingrediente Compozitie Crema HemoStop: Apa, extract Galbenele,Tataneasa, Propolis, Glicerina, Paraffinum liquidum, Cetearyl Alcohol (and) Sodium Cetearyl Sulfate, Cetearyl Alcohol, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin

Tataneasa din compozitia cremei HemoStop are efect antiinflamator, expectorant, astringent, antimicotic, hemostatic, cicatrizant.

Despre galbenele stim ca acestea cresc capacitatea de lupta a organismului impotriva infectiilor, avand actiuni antiinflamatoare, antiseptice, antibacteriene si antifungice.

Contraindicatii crema HemoStop

Inainte de a incepe un tratament cu aceasta crema pentru hemoroizi este necesar sa faceti un test aplicand pe piele o cantitate mica de crema si observand care este reactia.

Daca apar senzatii neplacute de iritare, inflamatie, daca apare inrosirea pielii NU va fi folosita crema HemoStop..

Aceste informatii nu trebuie considerate ca fiind dovezi clinice.

MAI POTI CITI