KILODREN LIPIDBURN supliment slabire cu acțiune diuretică. Rezumat prospect, info preturi.

Kilodren Lipidburn, parerea recenziilor de pe grupurile si forumurile monitorizate - Subiectivitate opinii 2,4; Obiectivitate comentarii 2,6; Acuratete 0,61.

1. Pareri Pozitive - 2,60
2. Sentiment Negativ- 0,80
3. Sentiment Neutru - 1,60

Stilul limbajului utilizat in parerile referitoare la Kilodren Lipidburn (versiune beta)
<.5 = nu este probabil prezent
> .5 = probabil prezent
> .75 = foarte probabil prezent
Analitic - 0,31
Certitudine - 0,58
Nesiguranta - 0,18
pareri forum slabire kilodren lipidburn

Emotia parerilor referitoare la Kilodren Lipidburn (Plutchik)
<0,5 = nu este probabil prezent
> 0,5 = probabil prezent
> 0,75 = foarte probabil prezent
Multumire - 0,63
Anticipare - 0,55

La momentul analizei de sentiment pretul unei cutii de Kilodren Lipidburn era de aproximativ 59 lei.

Lipidburn este un produs destinat managementului greutății. Datorită extractelor înalt standardizate în principii active, Kilodren Lipidburn are acțiune diuretică cu eliminarea excesului de apă din organism, acțiune carminativă, acțiune antioxidantă și de creșterea a metabolismului lipidelor și glucidelor.

Kilodren Lipidburn intervine la diminuarea senzației de foame (instalată îndeosebi în partea a doua a zilei și seara – mâncatul compulsiv de seară) și în procesul de accelerare a metabolismului și deci a arderii grăsimilor.

Kilodren Lipidburn nu cauzează stări de agitație sau de greață.

Ceaiul de Jawa din compozitia suplimentul de slabit Kilodren Lipidiburn (Orthosiphon stamineus) are efect de pierdere în greutate potențat și de acțiunea diuretică. Ceaiul de Jawa stimulează eliminarea excesului de apă din organism și acidul uric care stă la baza unor patologii inflamatorii.

Gymnema acționează prin reducerea poftei de alimente dulci. Acizii gymnemici ajută la suprimarea nevoii de dulce prin blocarea receptorilor aflați la nivelul papilelor gustative. 

Aceiași acizi gymnemici acționează și la nivel intestinal prin blocarea receptorilor și astfel scade absorbția zahărului, scăzând nivelul seric post-prandial.

Se știe că stresul este un factor care conduce la creșterea cantității de alimente ingerate pe fondul foametei nervoase. R. rosea din compozitia Kilodren Lipidburn are capacitatea de a regla interacțiunea dintre stres și apetit, prin modularea transmisiei serotoninergice.

Ingrediente compozitie KILODREN LIPIDBURN: pulbere din suc de prune (Prunus domestica); suc concentrat de mere (Malus domestica); extract hidroetanolic(maltodextrina din porumb) din frunze de Orthosiphon stamineus, standardizat la 0,1% sinensetina; extract apos 6:1 (maltodextrina, dioxid de siliciu) din fructe de Ananas (Ananas sativus), standardizat la 0,3% bromelaina; extract hidroetanolic 3-4:1 (maltodextrina din porumb, dioxid de siliciu) din frunze de Mesteacan (Betula pendula), standardizat la 2,5% hiperozide; extract hidroetanolic (maltodextrina) din radacina de Rhodiola rosea, standardizat la 1% salidrozide; extract apos 4:1 (maltodextrina, dioxid de siliciu) din fructe de Fenicul (Foeniculum vulgare), cu 0,5% ulei esential; extract hidroetanolic 15:1 din frunze de Ceai-verde (Camellia sinensis), standardizat la 80% polifenoli; extract apos 4:1 (maltodextrina, dioxid de siliciu) din radacina de Papadie (Taraxacum officinale), standardizat la 2% inulina; extract hidroetanolic 4:1 (maltodextrina, dioxid de siliciu) din alga Fucus vesiculosus, standardizata la 0,1% iod; aroma de portocale; extract hidroetanolic 4-5:1 (maltodextrina, dioxid de siliciu) de Iedera (Hedera helix), standardizat la 1% hederagenina; extract hidroetanolic 6:1 (maltodextrina, dioxid de siliciu) din frunze de Gymnema sylvestre, standardizat la 25% acizi gymnemici.

Mod de administrare KILODREN LIPIDBURN: 10ml de produs într-un pahar cu apă, o dată pe zi. Agitați energic înainte de fiecare utilizare.

Dupa deschidere, a se pastra la frigider si a se consuma in imaximum de 30 de zile.

Aceste informatii nu trebuie considerate ca fiind dovezi clinice.


MAI POTI CITI