Pareri Hot Shapers Pantaloni de slabit LiveActive. Ghid recomandari, recenzii.

Hot Shapers Pantaloni pentru slabit LiveActive, parerea comentariilor de pe grupurile si forumurile monitorizate - Subiectivitate opinii 2,6; Obiectivitate comentarii 2,4; Acuratete 0,60.

1. Pareri Pozitive - 2,00
2. Pareri Negative- 0,70
3. Sentiment neutru - 1,30

Emoţia parerilor referitoare la Hot Shapers Pantaloni pentru slabit (Ekman)
<0,5 = nu este probabil prezent
> 0,5 = probabil prezent
> 0,75 = foarte probabil prezent
Multumire - 0,55
Surpriza - 0,59

Stilul limbajului utilizat in parerile referitoare la Hot Shapers Pantaloni pentru slabit
<0,5 = nu este probabil prezent
> 0,5 = probabil prezent
> 0,75 = foarte probabil prezent
Analitic - 0,54
Incredere - 0,31
Nesigur - 0,10

pareri forumuri Hot Shapers Pantaloni pentru slabit LiveActive

Exprimate printr-un limbaj specific persoanelor cu spirit analitic, rational, opiniile consumatorilor despre panatlonii Hot Shapers sunt preponderent pozitive, si exprima ca si emotie vizibila satisfactia, chiar daca gradul de surpriza nu reusesete sa treaca de nivelul minim de vizibilitate.

AICI mai multe Preturi si Oferte!

Consumatorii se arata multumiti in general, iar parerile negative se refera la faptul ca pentru a avea rezultate vizibile trebuie sa ai si un stil de viata sanatos, o alimentatie echilibrata si multa miscare.

Pantalonii de slabit Hot Shapers sunt realizati cu tehnologia tesaturii inteligente Neotex, care creste temperatura interna a corpului si te ajuta sa transpiri, sa transpiri si din nou sa transpiri: exersand, mergand pe jos sau facand jogging, plimbandu-te cu cel mic, facand activitati casnice sau pur si simplu relaxandu-te in fata televizorului.

Datorita pantalonilor Hot Shapers producatorul spune ca vei transpira si pierde in greutate de 4 ori mai repede decat in alte haine.

Pantalonii de slabit Hot Shapers imbunatatesc eficienta oricarei activitati, ajutandu-te sa transpiri foarte mult si, prin urmare, contribuie la urmatoarele efecte:
  • Tonifierea si pierderea centimetrilor in plus de pe talie, abdomen si coapse
  • Maximizarea antrenamentelor
  • Cresterea temperaturii interne a corpului
  • Imbunatatirea starii generale de sanatate

Tesatura inteligenta Neotex a pantalonilor Hot Shapers este moale si usoara, astfel incat sa poti purta acesti pantaloni ca articol de imbracaminte exterior sau pe sub haine, ramanand invizibili si foarte confortabili.

Stratul de tesatura interior creste temperatura corpului si te ajuta sa transpiri mai mult, in timp ce stratul exterior absoarbe umezeala, facand astfel ca pantalonii sa ramana intotdeauna uscati.

La momentul analizei de sentiment, pretul panatalonilro de slabit Hot Shapers era de 115 lei.
MAI POTI CITI