Pareri JOINT ARTHI PRO calmarea si refacerea articulatiilor. Informatii prospect, preturi.

JOINT ARTHI PRO Doctor Yang, parerea recenziilor de pe grupurile si forumurile monitorizate - Subiectivitate opinii 2,5; Obiectivitate comentarii 2,5; Acuratete 0,61.

1. Pareri Pozitive - 2,40
2. Sentiment Negativ- 0,90
3. Sentiment Neutru - 1,70

Stilul limbajului utilizat in parerile referitoare la JOINT ARTHI PRO (versiune beta)
<.5 = nu este probabil prezent
> .5 = probabil prezent
> .75 = foarte probabil prezent
Analitic - 0,54
Certitudine - 0,32
Nesiguranta - 0,19
Pareri Forumuri JOINT ARTHI PRO Doctor Yang supliment articulatii

Emotia parerilor referitoare la JOINT ARTHI PRO (Plutchik)
<0,5 = nu este probabil prezent
> 0,5 = probabil prezent
> 0,75 = foarte probabil prezent
Surpriza - 0,57
Incredere - 0,60

La momentul analizei de sentiment pretul JOINT ARTHI PRO 60 capsule plus FLEXI PLUS gel de masaj cu efect de incalzire pentru dureri articulare era de aproximativ 119 lei.

Conform prospectului, suplimentul natural pentru articulații JOINT ARTHI PRO oferită de Doctor Yang conține in compozitie Glucozamină, Condroitină și МSМ și acționează pentru tratarea naturală a diferitelor probleme articulare. 

Formula JOINT ARTHI PRO de la Doctor Yang calmează durerea și reface natural articulațiile.

Suplimentul natural cu glucozamină, condroitină și MSM de la Doctor Yang are efect analgezic și antiinflamator. Suplimentul este recomandat și utilizat în combaterea artritei și pentru refacerea cartilajului articular.

МSМ (metilsulfonilmetan) participă la producerea enzimelor si anticorpilor, precum și la structura țesutului conjunctiv. MSM participă activ la formarea keratinei, colagenului și elastinei, care sunt responsabile cu elasticitatea și rezistența oaselor, pielii și unghiilor.

Pentru fiecare flacon de Joint Arthi Prode la Doctor Yang sunt extrase 250 mg de MSM din lignina de lemn.

Glucozamina detine un rol foarte important in formarea cartilajelor. Formula JOINT ARTHI PRO de la Doctor Yang conține 400 mg glucozamină care se obține din cochilii de crustacee.

Datorită nivelului molecular ridicat din componența sa, Condroitina contribuie la îmbunătățirea elasticității articulațiilor și este prezentă mai ales în aripioarele rechinilor. Formula JOINT ARTHI PRO de la Doctor Yang conține 250 mg de condroitină.

Mod de administrare JOINT ARTHI PRO: se administrează câte 3 tablete pe zi, în timpul meselor sau la recomandarea medicului.

Un flacon este suficient pentru 20 de zile, dozajul optim folosit la crearea produsului ajutând articulațiile încă din prima zi.

A nu se depăși doza zilnică recomandată!
Aceste informatii nu trebuie considerate ca fiind dovezi clinice.


MAI POTI CITI