Pareri MyHeritage DNA: găsiți rude noi cu un simplu test ADN la un pret accesibil si in Romania.

Kitul ADN MyHeritage, parerea recenziilor de pe grupurile si forumurile monitorizate cu topicuri legate de my heritage dna romania, ancestry dna romania, dna test free, test my heritage romania - Subiectivitate opinii 2,5; Obiectivitate comentarii 2,5; Acuratete 0,62.

1. Pareri Pozitive - 2,50
2. Sentiment Negativ- 0,90
3. Sentiment Neutru - 2,60

Stilul limbajului utilizat in parerile referitoare la test MyHeritage DNA (versiune beta)
<.5 = nu este probabil prezent
> .5 = probabil prezent
> .75 = foarte probabil prezent
Analitic - 0,59
Certitudine - 0,36
Nesiguranta - 0,21
pareri forum test adn myheritage romania

Emotia parerilor referitoare la ADN MyHeritage (Plutchik)
<0,5 = nu este probabil prezent
> 0,5 = probabil prezent
> 0,75 = foarte probabil prezent
Surpriza - 0,57
Anticipare - 0,60

La momentul analizei recenziilor pretul unui test ADN MyHeritage era de 69 de dolari.

Kitul ADN MyHeritage vă permite testarea ADN-ului și evidențiază informații prețioase privind istoria familiei Dumneavoastră și originile etnice.

Cu testul MyHeritage ADN, puteți descoperi rude care împărtășesc segmente de ADN cu voi., moștenite de la același strămoș comun. 

De asemenea, veți descoperi originile etnice și geografice ale strămoșilor voștri, începând de la cel mai mare grup de etnii posibile din industrie - care pot include unele surprize.

Kitul  MyHeritage DNAconstă dintr-un simplu tampon pentru partea interioară a obrazului (nu este necesară prelevarea de sânge sau salivă) și nu vă ia decât două minute ca să-l folosiți. 

Apoi expediați eșantionul la laboratorul ADN al MyHeritage pentru analiză și în 3-4 săptămâni veți fi invitat să vă vedeți online rezultatele.

Conform standardului de specialitate, MyHeritage folosește cipul Illumina OmniExpress-24, cu sute de mii de probe selectate strategic pentru a captura cantitatea maximă de variații genetice și a ușura cercetarea.

Laboratorul este certificat CLIA (CLIA înseamnă Amendamente Clinice pentru Îmbunătățirea Llaboratoarelor), un standard care arată, printre alte calificări cheie, că toți tehnicienii de laborator care analizează ADN-ul utilizatorilor de MyHeritage au realizat un nivel special de calificare. 

Laboratorul este, de asemenea, acreditat CAP, cel mai înalt nivel de acreditare din Statele Unite pentru acest tip de laborator. 

Testul MyHeriatge ADN este confidențial și protejat.


MAI POTI CITI