Pareri OvoIMUNOsupport senior supliment nutritiv și imunitar natural. Info prospect, preturi.

OvoIMUNOsupport senior 150g, parerea recenziilor de pe grupurile si forumurile monitorizate - Subiectivitate opinii 2,5; Obiectivitate comentarii 2,5; Acuratete 0,61.
1. Pareri Pozitive - 2,50
2. Sentiment Negativ- 0,90
3. Sentiment Neutru - 1,60

Stilul limbajului utilizat in parerile referitoare la Dulcolax (versiune beta)
<.5 = nu este probabil prezent
> .5 = probabil prezent
> .75 = foarte probabil prezent
Analitic - 0,57
Certitudine - 0,31
Nesiguranta - 0,20
OvoIMUNOsupport senior 150g pareri supliment natural pe baza de ou si miere

Emotia parerilor referitoare la (Plutchik)
<0,5 = nu este probabil prezent
> 0,5 = probabil prezent
> 0,75 = foarte probabil prezent
Surpriza - 0,55
Anticipare - 0,60

La momentul analizei recenziilor pretul unei cutii de OvoIMUNOsupport 150g era de aproximativ 117 lei. (VERIFICA PRETUL AICI)

Conform prospectului, suplimentul natural OVOIMUNOSSUPORT Senior poate fi folosit de persoanele cu vărsta peste 65 de ani ca suport nutritiv și imunitar.

OvoIMUNOsupport 150g esre un produs natural sub formă de pulbere liofilizată care păstrează intacte substanțele cu valoare nutritivă și biologică din ou și miere ( vitamine: A, B , C, D, E; minerale: seleniu, iod, fier, potasiu, zinc; imunoglobuline, ovotransferine, ovokinone, lizozim, factori de creștere, aminoacizi și acizi grași esențiali ș.a. ).

Ingrediente compozitie OvoIMUNOsupport: Oua, miere, vanilie Bourbon 150g

OvoIMUNOsupport este indicat a se administra in: tulburări digestive, imunitate scăzută, afecțiuni cronice sau acute, infecții, în stări de convalescență, la trecerea dintre sezoane, înainte și după intervenții chirurgicale, în timpul administrării de medicamente ( antibiotice, chimioterapice, antiinflamatorii etc.) , artrite, boli autoimune, în stări de subnutriție și în orice situație în care organismul este sau poate fi slăbit din punct de vedere imunitar.

Când suntem sănătoși OvoIMUNOsupport ne ajuta pentru a ne păstra starea de bine iar cand suntem bolnavi pentru a ajuta însănătoșirea.

Mod de administrare OvoIMUNOsupport: se consumă 3g – 12,0g pe zi, pentru o perioadă de minimum 8 săptămâni, dimineața înainte de masă, sau pe parcursul zilei, între mese, ca atare sau sub formă de amestecuri, dizolvat în lichide sau adăugat în alimente, în funcție de preferințe, la temperaturi de maximum 45 °C . 

Este indicat să se înceapă utilizarea cu doza minimă şi să se continue gradual cu creșterea cantității după fiecare 7-10 zile, până la doza maximă. ( 1 măsură mică conţine 1,5g pulbere; 1 măsură mare conţine 3g pulbere).

În cazul în care apar reacții adverse (accentuarea unor simptome, intoleranță, reacții digestive etc.) se revine la doza anterioară și se continuă administrarea fără a mai crește cantitatea de produs.

Aceste informatii nu trebuie considerate ca fiind dovezi clinice.

MAI POTI CITI