PROSTADEN pareri supliment sanatatea prostatei. Info prospect, preturi.

PROSTADEN Rotta Natura, parerea recenziilor din farmaciile online, de pe grupurile si forumurile monitorizate - Subiectivitate opinii 2,5; Obiectivitate comentarii 2,5; Acuratete 0,62.

1. Pareri Pozitive - 1,60
2. Sentiment Negativ- 0,70
3. Sentiment Neutru - 1,70

Stilul limbajului utilizat in parerile referitoare la PROSTADEN (versiune beta)
<.5 = nu este probabil prezent
> .5 = probabil prezent
> .75 = foarte probabil prezent
Analitic - 0,31
Certitudine - 0,59
Nesiguranta - 0,21
pareri forumuri prostaden supliment natural prostata

Emotia parerilor referitoare la PROSTADEN (Plutchik)
<0,5 = nu este probabil prezent
> 0,5 = probabil prezent
> 0,75 = foarte probabil prezent
Multumire - 0,62
Anticipare - 0,55

La momentul analizei pretul unei cutii cu 30 capsule Prostaden Rotta Natura era de aproximativ 31 lei. (VERIFICA AICI PRETUL ACTUAL)

Conform prospectului, Prostaden este un produs complex ce creste calitatea vietii in cazul persoanelor cu probleme la prostata.

Prostaden Rotta Natura contine in compozitie cantitati mari unele dintre cele mai puternice si indicate extracte naturale pentru sanatatea prostatei (Palmier-pitic, seminte de Dovleac, fructe de Tomate, Urzica), la care a fost adaugat si Zincul.

Cele 4 extracte din compozitia Prostaden au fost alese ca urmare a efectelor demonstrate stiintific asupra cauzelor si manifestarilor cresterii in volum a prostatei.

Ingrediente compozitie Prostaden Rotta Natura:
  • Serenoa repens (Palmier pitic) extract din frunze - 160 mg
  • Cucurbita pepo (Dovleac) ulei din samburi - 40 mg
  • Aspartat de zinc (Eq Zn)- 38 (7,6) mg.                         
  • Acid folic - 0.27 mg
  • Lycopen - 77.2 mg

Palmierul-pitic, originar din America de Nord, folosit initial pentru proprietatile afrodiziace, este acum utilizat pentru efectele sale de mentinere in parametri normali a frecventei urinarilor nocturne, prin mentinerea volumului normal al prostatei.

Extractul din seminte de Dovleac are capacitatea de a inhiba mecanismele responsabile de diviziunea celulelor prostatei si are o actiune pozitiva asupra senzatiei de usturime la urinare.

Extractul din fructul de Tomate contine o cantitate mare de Licopen, un antioxidant foarte puternic care asigura protectia impotriva stresului oxidativ la nivel tisular. In plus, Licopenul activeaza enzime implicate in protectia prostatei.

Extractul de radacini de Urzica ajuta la reducerea in volum a prostatei, la mentinerea volumului normal de urina si la evacuarea normala si completa a acesteia.

Zincul este un mineral foarte important, contribuind la mentinerea concentratiilor de testosteron din sange( intre nivelul de testosteron din sange si volumul prostatei existand o stransa corelatie).

Mod de administrare Prostaden: 1-2 capsule pe zi, cu 20-30 min. înainte de masă.

Aceste informatii nu trebuie considerate ca fiind dovezi clinice.


MAI POTI CITI