REVITANERW pareri supliment functionarea normala a sistemului nervos. Rezumat prospect.

REVITANERW (Glenmark, Feel Good), parerea recenziilor de pe grupurile si forumurile monitorizate - Subiectivitate opinii 2,6; Obiectivitate comentarii 2,4; Acuratete 0,62.

1. Pareri Pozitive - 2,60
2. Sentiment Negativ- 0,70
3. Sentiment Neutru - 2,70

Stilul limbajului utilizat in parerile referitoare la REVITANERW (versiune beta)
<.5 = nu este probabil prezent
> .5 = probabil prezent
> .75 = foarte probabil prezent
Analitic - 0,30
Certitudine - 0,56
Nesiguranta - 0,21
revitanerwx pareri forum suplimente sanatatea sistemului nervos

Emotia parerilor referitoare la REVITANERW (Plutchik)
<0,5 = nu este probabil prezent
> 0,5 = probabil prezent
> 0,75 = foarte probabil prezent
Multumire - 0,58
Anticipare - 0,62

Suplimentul natural Revitanerw este un produs destinat să completeze dieta zilnică cu un aport de nutrienți(acid alfa-lipoic, acid gamma linolenic, grupul de vitamine B și seleniu) cu o importanță deosebită pentru funcționarea normală a sistemului nervos.

Revitanerw contribuie la buna functionare a sistemului nervos periferic, prin combinarea efectelor trofice, de revitalizare si antioxidante neuronale.

Ingrediente compozitie REVITANERW: acid alfa-lipoic, ulei din semințe de Limba-mielului, acid gamma-linolenic, Vitamina E, niacină, acid pantotenic, vitamina B6, Vitamina B2, Vitamina B1, seleniu.
  1. Acidul alfa lipoic este un acid gras care se găsețte în mod natural în fiecare celulă a corpului și are capacitatea de a traversa bariera hemato-encefalică spre creier. Acidul alfa-lipoic este implicat în conversia glucozei din sânge în energie.
  2. Acidul gamma-linolenic/GLA este component al membranei celulare și aparține grupului de acizi grași polinesaturați n-6. GLA poate fi extras din uleiul semințelor unor plante, printre care și Borago officinalis (Limba-mielului).
  3. Vitamina E contribuie la protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ. În acest mod, Vitamina E poate proteja organismul împotriva acumulării radicalilor liberi.
  4. Vitamina B1 contribuie la funcționarea normală a sistemului nervos, la menținerea sănătății psihice și a unui metabolism energetic normal.
  5. Vitamina B2 contribuie la protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ, la menținerea unui metabolism energetic normal, la funcționarea normală a sistemului nervos. Completarea dietei zilnice cu Vitamina B contribuie la reducerea oboselii și extenuării.
  6. Niacină: aportul de niacină contribuie la reducerea oboselii și extenuării. Niacina contribuie, de asemenea, la funcționarea normală a sistemului nervos și menținerea sănătății psihice.
  7. Vitamina B6 este unul dintre factorii care contribuie la buna funcționare a sistemului nervos și la menținerea sănătății psihice. De asemenea, contribuie la funcționarea normală a sistemului imunitar și ajută la reducerea oboselii și extenuării.
  8. Acidul pantotenic, ca parte a coenzimei A, participă la reacții biochimice importante prin care contribuie la metabolismul energetic normal, la sinteza normală și la metabolizarea hormonilor steroizi, a vitaminei D și a unor neurotransmițători.
  9. Seleniul este un oligoelement a cărui funcție biologică este legată, în principal, de prezența sa în unele enzime. Seleniul contribuie la funcționarea normală a sistemului imunitar.

Mod de administrare REVITANERW: doza recomandată, 1 capsulă pe zi în timpul unei mese principale.

A nu se utiliza în timpul sarcinii sau alăptării. A se administra cu prudență în caz de diabet, intoleranță la glucoză, afecțiuni neurologice și psihice grave (epilepsie, schizofrenie).

REVITANERW 20 capsule in 2 blistere, fiecare capsula = 575 mg avea la momentul analizei pretul de aproximativ 50 lei.

Aceste informatii nu trebuie considerate ca fiind dovezi clinice.

MAI POTI CITI