ArtroHelp REPAIR pareri supliment care hraneste articulatiile si cartilajele. Info prospect, preturi.

ArtroHelp Repair Zenyth, parerea recenziilor din farmaciile online, de pe grupurile si forumurile monitorizate - Subiectivitate opinii 2,6; Obiectivitate comentarii 2,4; Acuratete 0,62.

1. Pareri Pozitive - 2,60
2. Opinii Negative- 0,60
3. Sentiment Neutru - 1,80

Stilul limbajului utilizat in parerile referitoare la ArtroHelp Repair  (versiune beta)
<.5 = nu este probabil prezent
> .5 = probabil prezent
> .75 = foarte probabil prezent
Analitic - 0,32
Certitudine - 0,54
Nesiguranta - 0,16
opinii forum artrohelp repair pentru articulatii sanatoase

Emotia parerilor referitoare la ArtroHelp Repair (Plutchik)
<0,5 = nu este probabil prezent
> 0,5 = probabil prezent
> 0,75 = foarte probabil prezent
Multumire - 0,62
Anticipare - 0,56

La momentul analizei de sentiment a comentariilor pretul ArtroHelp Repair 28 plicuri era in medie de 86 lei. (VERIFICA AICI PRETUL)

Conform prospectului, ArtroHelp Repair este un supliment alimentar 100% natural, recomandat pentru întreținerea și susținerea articulațiilor pe termen lung.

Datorită formulei sale, produsul acționează pentru protejarea articulațiilor și ligamentelor, hrănește articulațiile și cartilajele și asigură nutrienții de care au nevoie articulațiile suprasolicitate.

Suplimentul ArtroHelp Repair se adresează persoanelor care depun efort fizic susținut, care își suprasolicită articulațiile fie prin prisma jobului, fie pentru că merg la sală frecvent.

Poate fi utilizat de către sportivi, adulți cu probleme de articulații și mobilitate, persoane supraponderale, femei la menopauză.

ArtroHelp Repair reface și regenerează articulațiile. Îmbunătățește semnificativ capacitatea de regenerare a articulațiilor prin aportul de nutrienți specifici (colagen, glucozamină, condroitină), diminuează progresia degenerării articulare.

Antioxidanții din ArtroHelp Repair contribuie la asigurarea metabolismului energetic normal, la reducerea oboselii și extenuării. În plus, vitamina C stimulează formarea normală a colagenului, fiind implicată astfel în menținerea sănătății sistemului osos.

Compozitie ArtroHelp Repair:
  • Magneziu 374,1 mg
  • Sodiu 228,4 mg
  • Vitamina C 90 mg
  • Colagen 5000 mg
  • Glucozamina 1200 mg
  • Condroitina 200 mg

Magneziul marin introdus în formula ArtroHelp Repair acționează pe două căi: pe de o parte, contribuie la diminuarea durerilor articulare și la relaxarea musculară, iar pe de altă parte are efecte calmante asupra sistemului nervos, fiind un adjuvant prețios în combaterea oboselii cronice, anxietății și tulburărilor de somn care apar în cazul durerilor articulare.

Mod de administrare ArtroHelp Repair plicuri

Dimineața sau seara, în 150-200 ml apă călduță.

Doza zilnică: 2 plicuri (10 g), luate odată sau fracționat.

Doza maximă: 4 plicuri pe zi (20 g).

A se administra cu 2 ore înainte sau la 2 ore după medicamente.

Aceste informatii nu trebuie considerate ca fiind dovezi clinice.

MAI POTI CITI