Cercetatorii pareri bune SOLAR D crema de protecție solara eficienta împotriva melanomului.

Cercetătorii de la Universitatea Boston din Massachusetts sunt de parere că loțiunea Solar D conferă același grad de protecție împotriva soarelui precum cremele cu SPF 30 și în același timp, favorizează sinteza de vitamină D în proporție de peste 50%.

Efectele loțiunii de protectie solara SOLAR D nu au fost încă testate la oameni. Studiul a fost publicat în PLOS ONE.

Solar D are în compoziție substanțe care cresc sinteza de vitamina D și în același timp, protejează împotriva radiațiilor ultraviolete. 

Majoritatea ingredientelor sunt identice cu cele regăsite și în alte creme de protecție solară, cu excepția anumitor compuși. 

forum pareri solar d crema de protectie solara eficienta

Ca și loțiunile obișnuite, Solar D promite să ofere protecție împotriva melanomului

Lotiunea Solar D va fi disponibilă în mai multe variante, în funcție de SPF-ul preferat de cumpărător. Cu cât SPF-ul este mai scăzut, cu atât este mai crescută sinteza de vitamina D.

Spre deosebire de alte creme de protecție existente in acest moment pe piață, SOLAR D stimulează organismul să producă vitamina D în același timp în care protejează de razele ultraviolete.

Loțiunile de plajă cu factor de protecție 30 scad riscul de melanom, dar reduc sinteza de vitamină D cu aproximativ 98%.

Întrucât razele ultraviolete de la soare pot produce cancer de piele și eritem, cremele de protecție solară sunt din ce în ce mai căutate în ziua de astăzi.

Conform Comisiei Europene, o loțiune cu SPF6 conferă o protecție solara scăzută, una cu SPF 15, o protecție medie iar una cu SPF 30, o protecție crescută.

MAI POTI CITI