Donna Medical Center Pipera pareri pozitive RMN 3 Tesla. Lista medici colaboratori clinica Donna Pipera.

Clinica Donna Medical Center Pipera, parerea recenziilor de pe grupurile si forumurile monitorizate - Subiectivitate opinii 2,5; Obiectivitate comentarii 2,5; Acuratete 0,64.

1. Pareri Pozitive - 2,80
2. Sentiment Negativ- 0,80
3. Sentiment Neutru - 1,40

Emotia parerilor referitoare la Clinica Donna Medical Center Pipera (Plutchik)
<0,5 = nu este probabil prezent
> 0,5 = probabil prezent
> 0,75 = foarte probabil prezent
Multumire - 0,66
Anticipare - 0,62

Investiția totală în Clinica Donna Medical Ceneter Pipera a fost de 2,4 milioane de euro, din care în jur de 1,8 milioane de euro au fost investiți în aparatul RMN 3T. 
Pareri RMN 3 Tesla Donna Medical Center Pipera

Restul sumei de 600.000 Euro au fost investiți în amenajările și mobilarea clinicii și în dotările cabinetelor, printre care trei ecografe vârf de gamă General Electric Voluson, dotate pentru efectuarea sub cele mai exigente condiții de ecografii obstetricale, ginecologice, mamare, cardiace sau de ecografie generală.

O impresie foarte buna o face aparatul RMN 3 Tesla. Noul aparat RMN 3 Tesla se numește ”SIEMENS Magnetom Vida 3T” și reprezintă cea mai nouă generație de RMN 3T de la Siemens, cu multe performanțe, din care sunt de remarcat:

Cel mai avansat magnet 3T, care oferă imagini extrem de omogene și de o calitate excepțională în tot volumul examinat. 

Rezultate mult îmbunătățite în aplicații ce necesită un câmp vizual larg, precum la examinările abdominale sau cele ale extremităților.

Prima tehnologie 3T din lume echipată cu sistemul BioMatrix, care permite aparatului RMN 3 Tesla să se adapteze anatomiei și fiziologiei (respirației) fiecărui pacient efectuând o examinare imagistică personalizată chiar și în regiuni mai dificile precum cap/gât, coloană vertebrală sau abdomen, reușind să elimine artefactele de mișscare, oferind imagini de cea mai înaltă calitate prin scanările precise cu magneți Bio Matrix Tuners.

Acuratețe la diagnostic nemaiîntâlnită până acum, adaptabilitate la anatomia fiecărui pacient și viteză în scanare, obținute cu ajutorul antenelor BioMatrix, o nouă generație de antene cu o densitate ultra-ridicată.

Echipa de medici care vor interpreta examinările efectuate pe noul Siemens Magnetom Vida 3T de la Donna Medical Center Pipera este compusă din medici radiologi de renume din București, cu supraspecializări diverse, astfel încât în noul Centru de Excelență în RMN se vor efectua investigații RMN complexe pentru toate tipurile de patologie.

Lista medicii colaboratori Donna Medical Center Pipera: Dr. Ioana Smărăndița Lăcău, medic primar – expert în RMN cardiac, RMN de cap și coloană, RMN musculo-scheletal; Șef Lucrări Dr. Mugur Grasu – medic primar – expert în RMN de abdomen, pelvis, prostată; Dr. Marian Ștefănescu – medic primar – expert în RMN de cap și coloană, RMN musculo-scheletal; Dr. Ioana Ghervasie – medic primar – expert în RMN de cap și coloană, RMN musculo-scheletal; Dr. Gina Zaharia – medic primar – expert în neuroradiologie, RMN oncologic, RMN whole-body; Dr. Bogdan Teodorescu – medic primar – expert în RMN de cap și coloană, RMN musculo-scheletal; Dr. Teodorescu Elena Claudia și Dr. Nicole Cuturela – medici primari – experți în RMN mamar


MAI POTI CITI