EQIANTIOXI Eqigeno pareri Antioxidant natural concentrat. Informatii prospect, preturi.

Antioxidant EQIANTIOXI Eqigeno, parerea recenziilor din farmaciile online, de pe grupurile si forumurile monitorizate - Subiectivitate opinii 2,6; Obiectivitate comentarii 2,4; Acuratete 0,63.

1. Pareri Pozitive - 2,60
2. Opinii Negative- 0,80
3. Sentiment Neutru - 1,60

Stilul limbajului utilizat in comentariile referitoare la  EQIANTIOXI Eqigeno (versiune beta)
<.5 = nu este probabil prezent
> .5 = probabil prezent
> .75 = foarte probabil prezent
Analitic - 0,57
Certitudine - 0,30
Nesiguranta - 0,18
opinii forum antioxidant EQIANTIOXI Eqigeno

Emotia parerilor referitoare la  EQIANTIOXI - Antioxidant (Plutchik)
<0,5 = nu este probabil prezent
> 0,5 = probabil prezent
> 0,75 = foarte probabil prezent
Multumire - 0,62
Anticipare - 0,58

La momentul analizei de sentiment, pretul unei cutii cu 28 comprimate de  EQIANTIOXI Eqigeno era in medie de 33 lei in farmaciile Tei.

Conform prospectului, Eqiantioxi – Antioxidant concentrat protejează celulele împotriva stresului oxidativ, contribuind la întârzierea proceselor de îmbătrânire și ajută la menținerea valorilor normale ale colesterolului.

Conține in compozitie suc deshidratat din semințe și pieliță de struguri negri într-o cantitate generoasă (57,7%) și cu o calitate excelentă a substanțelor antioxidante (resveratrol, polifenoli etc.).

Fiecare comprimat de Eqiantioxi – Antioxidant conține 9 mg de trans-resveratrol, cel mai activ izomer.

Eqiantioxi – Antioxidant protejează celulele împotriva  stresului oxidativ, contribuind la întârzierea proceselor de îmbătrânire; ajută la menținerea valorilor normale ale colesterolului; fumători; stres; diete dezechilibrate sau bogate în grăsimi; probleme de concentrare sau pierderi de memorie.

Eqiantioxi - Antioxidant concentrat conține 135,8 mg de polifenoli per comprimat.Taninurile din struguri sunt cunoscute ca forme primare din care vor deriva antocinanii și au rolul de reducere a riscurilor privind bolile cardio-vasculare.

Flavonoidele mențin integritatea vaselor capilare, au efect direct aupra acestora. De asemenea, pot relaxa mușchii sistemului cardiovascular diminuând presiunea sângelui și îmbunătățind totodată circulația sângelui la inimă.

Mod de administrare  EQIANTIOXI Eqigeno: 1 comprimat pe zi.


Aceste informatii nu trebuie considerate ca fiind dovezi clinice.
MAI POTI CITI