HERBA-C RAPID pareri supliment sistem imunitar puternic. Rezumat prospect, info preturi.

HERBA-C RAPID Walmark, parerea recenziilor de pe grupurile si forumurile monitorizate - Subiectivitate opinii 2,5; Obiectivitate comentarii 2,5; Acuratete 0,63.

1. Pareri Pozitive - 2,60
2. Sentiment Negativ- 0,70
3. Sentiment Neutru - 1,70

Stilul limbajului utilizat in parerile referitoare la HERBA-C RAPID (versiune beta)
<.5 = nu este probabil prezent
> .5 = probabil prezent
> .75 = foarte probabil prezent
Analitic - 0,31
Certitudine - 0,56
Nesiguranta - 0,16
Pareri HERBA-C RAPID Walmark froumuri imunitate

Emotia parerilor referitoare la HERBA-C RAPID (Plutchik)
<0,5 = nu este probabil prezent
> 0,5 = probabil prezent
> 0,75 = foarte probabil prezent
Multumire - 0,64
Incredere - 0,56

La momentul analizei de sentiment, pretul unei cutii cu 30 comprimate de HERBA-C RAPID Walmark era de aproximativ 28 lei.

Conform informatiilor din prospect, HERBA-C RAPID de la Walmark este un supliment natural care se dovedeste a fi un excelent suport imunitar puternic de la primele semne de răceală şi gripă

Vitamina C, cunoscută și sub denumirea de acid ascorbic, este o vitamină esențială pentru o varietate de funcții fiziologice, în special pentru buna funcţionare a sistemului imunitar.

Zincul este un mineral esențial ce sprijină buna funcţionare a sistemului imunitar şi, de asemenea, protejează celulele de stresul oxidativ cauzat de radicalii liberi.

Echinacea purpurea este una dintre cele mai populare plante folosită în mod tradițional pentru efectele sale de susţinere a imunității și sănătății respiratorii.

Pelargonium sidoides, cunoscută și sub numele de Geranium african sau Kaloba, este o plantă care este folosită de secole în Africa de Sud pentru influența pozitivă asupra tractului respirator superior.

Socul (Sambucus nigra) este o plantă care a fost folosită timp de secole pentru numeroasele beneficii pe care le are asupra sănătăţii. Este cunoscut pentru efectul său benefic asupra sănătății respiratorii și asupra sistemului imunitar.

Turmericul (Curcuma longa) este o plantă originară din India, cu o istorie lungă de utilizare, care datează de aproape 4000 de ani.

Tumericul se consideră a fi una dintre plantele cu proprietăţi antioxidante puternice care ajută la susținerea sănătății sistemului respirator și imunitar.Herba-C RAPID este un produs de calitate superioară care conţine doze mari de Vitamina C și Zinc pentru susținerea sistemului imunitar, dar şi o combinaţie optimă de 4 extracte din plante utilizate în mod tradiţional pentru susţinerea sistemului respirator.

Compozitie HERBA-C RAPID Walmark:
  • Echinacea purpurea (extract min. 10:1 din rădăcină - 40mg) - 400 mg
  • Pelargonium sidoides (extract min. 10:1 din rădăcină - 50mg) - 500 mg
  • Curcuma longa (extract min. 30:1 din rădăcină - 33,33mg) - 1000 mg
  • Soc (extract min. 7:1 din fructe - 200mg) - 1400 mg
  • Vitamina C - 500 mg
  • Zinc - 10 mg

Mod de administrare HERBA-C RAPID Walmark: Ca supliment alimentar, 1 tabletă pe zi, după masă. În caz de nevoie acută, 2 tablete pe zi.

Aceste informatii nu trebuie considerate ca fiind dovezi clinice.

MAI POTI CITI