Hri WATER Relief pareri tablete tratament RETENTIA de apa. Rezumat prospect. Preturi.

Hri WATER Relief, parerea recenziilor  din farmaciile online, de pe grupurile si forumurile monitorizate - Subiectivitate opinii 2,5; Obiectivitate comentarii 2,5; Acuratete 0,63.

1. Pareri Pozitive - 2,60
2. Opinii Negative- 0,70
3. Sentiment Neutru - 1,70

Stilul limbajului utilizat in comentariile referitoare la Hri WATER Relief (versiune beta)
<.5 = nu este probabil prezent
> .5 = probabil prezent
> .75 = foarte probabil prezent
Analitic - 0,31
Certitudine - 0,56
Nesiguranta - 0,18
forum opinii Hri WATER Relief cura retentia de apa

Emotia parerilor referitoare la Hri WATER Relief (Plutchik)
<0,5 = nu este probabil prezent
> 0,5 = probabil prezent
> 0,75 = foarte probabil prezent
Surpriza - 0,56
Incredere - 0,62

La momentul analizei de sentiment, pretul unei cutii de Hri WATER Relief cu 60 de tablete avea pretul mediu de 72 lei in farmaciile Tei.

Conform prospectului HRI Water Relief este un supliment alimentar special conceput pentru lupta cu retenția de apă în organism.

Acest simptom poate fi provocat de diferite afecțiuni, printre care bolile cardiovasculare, problemele renale sau chiar și hormonale.

HRI WATER RELIEF se înscrie în categoria diureticelor.

Așadar, poate fi folosit în curele și tratamentele de eliminare a excesului de apă și al sării, responsabile de apariția edemelor, prin eliminarea unei urine abundente, bogate în sare.

HRI Water Relief ajută la eliminarea excesului de lichide din organism fiind un ajutor astfel atât în menținerea greutății cât și în micșorarea disconfortului abdominal cauzat de balonare.

Ingrediente compozitie Hri WATER Relief : Pulbere din rădăcină de păpădie (Taraxacum officinale); extract uscat 3:1 din frunze și din tulpini de Agathosma betulina; extract 3:1 din rădăcini și din părți aeriene de alchemilla arvensis, în bază de dextrină și de dioxid de siliciu; extract hidrocaloric 2,5:1 din frunze de strugurii-ursului, conținând 10 % abutină, dioxid de titan, carbonat de calciu, Mastercote SPO-993-A-Dark Grey, fosfat dicalcic dihidrat, zahăr pudră, pudră de gumă acacia, croscarmeloza de sodiu, stearat de magneziu vegetal, acid stearic vegetal, Shelac, zahăr granulat, talc, Mastercoat Cream FP 9002, ceară albă de albine, ceară carnauba, Shelac, alcool metilic

Păpădia ajută la vindecarea tulburărilor de metabolism și a anemiei. Frunzele sale sunt bogate în potasiu, conțin vitaminele B2 și D, dar și minerale.

Salata de frunze proaspete de păpădie curăță organismul de toxinele acumulate în organism, cu un efect diuretic, revigorant, care reglează nivelul glicemiei.

Strugurii ursului are calități diuretice, astringente, antiseptice, tonice, emoliente, dezinfectante.

Conține glucide, lipide, proteine, acizi organici, tanin, rezine, glicozizi fenolici și flavonici, minerale, flavonoide, acid ascorbic, riboflavina, tiamina, betasisterol, triterpene, saponine.

Arbustul Buchus este originar din Africa de Sud. Frunzele sale se folosesc la prepararea unor tincturi, pulbere, extract uscat și ceaiuri, renumite pentru efectele lor antiinflamatoare, purgative și diuretice.

Mod de administrare Hri WATER Relief 

Adulţi si copii peste 12 ani: 2×2 tablete pe zi, dimineaţa şi seara, cu mult lichid.

Nu se recomandă copiilor sub 12 ani.

A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic. A nu se administra pe stomacul gol.

Vă recomandăm să consultați medicul în următoarele situații: sarcină sau alăptare, observarea oricărui efect neobișnuit, luarea în mod accidental a unei supradoze.

Aceste informatii nu trebuie considerate ca fiind dovezi clinice.
MAI POTI CITI