Pareri LACTIFERON Derma tratamentul acneei vulgare si rozacee. Info prospect, preturi.

Sa ne facem o parere despre Lactiferon Derma comprimate pentru tratamentului acneei vulgare si rozacee, un produs inovator care are parte de comentarii pozitive pe forumurile dedicate acneei si al carui pret se situeaza in jurul a 67 de lei.

Conform prospectului, Lactiferon Derma este un supliment alimentar care isi bazeaza eficienta pe Lactoferina, Gluconat de zinc, Nicotinamida si Cupru,  si care este recomandat a se administra in tratamentul acneei usoare si moderate, asociata cu leziuni inflamatorii.

Lactiferon Derma este o combinatie unica de 4 principii active cu actiune sinergica si eficienta demonstrata clinic in tratamentul acneei vulgare si rozacee, cu un important efect antibacterian, antiinflamator si antiseboreic.

lactiferon derma pareri comprimate tratament acnee


Noua combinatie este sigura in administrare si nu prezinta riscuri de reactii adverse sau dezvoltare a rezistentei bacteriene in cazul utilizarii prelungite.

Datorita compozitiei sale speciale, suplimentul antiacneeic Lactiferon Derma s-a demonstrat a fi o alternativa eficienta si sigura la medicatia sistemica pe baza de antibiotic sau izotretinoina orala in tratamentul formelor usoare si moderate ale acneei, in asociere cu preparatele topice antiacneice administrate in mod curent.

Compozitie Lactiferon Derma per comprimat 
  • Acetat de lactoferina 117 mg (echivalent cu 100 mg Lactoferina), 
  • Nicotinamida/ Vitamina B3 300 mg, 
  • Gluconat de zinc 118 mg (echivalent cu 15 mg Zinc elementar), 
  • Gluconat de cupru 7,14 mg (echivalent cu 1 mg Cupru elementar).

Datorita combinatiei unice de principii active, s-a demonstrat ca Lactiferon, Derma are urmatoarele beneficii:
  • Reduce semnificativ secretia de sebum
  • Inhiba proliferarea P. acnes fara risc de dezvoltare a rezistentei bacteriene
  • Inhiba productia de mediatori proinflamatori si reduce semnificativ numarul de leziuni inflamatorii
  • Previne formarea biofilmului bacterian 9 si creste eficienta tratamentelor topice cu antibiotic

Administrarea Lactiferon Derma timp de 12 saptamani la pacientii cu acnee vulgara si rozacee a determinat reducerea cu 79% a numarului de leziuni inflamatorii 10, reducerea cu 32% a leziunilor non-inflamatorii 11 si reducerea semnificativa a secretiei de sebum 10.

Mod de administrare comprimate tratament acnee Lactiferon Derma: 

Pentru o absorbtie mai buna a principiilor active se recomanda administrarea a 1 - 2 comprimate pe zi pe stomacul gol, cu minim 15 minute inainte de mesele principale ale zilei.

Lactiferon Derma contine lactoferina, o glico proteina izolata din lapte de vaca; a NU se utiliza in caz de intoleranta sau alergie la laptele de vaca sau la oricare dintre ingrediente

MAI POTI CITI