NEUNERS Pareri Ceai CALMANT PENTRU BURTICA BEBELUSULUI

NEUNERS ceai calmant pentru burtica bebelusului , parerea recenziilor de pe grupurile si forumurile monitorizate - Subiectivitate opinii 2,6; Obiectivitate comentarii 2,4; Acuratete 0,64.

1. Pareri Pozitive - 2,60
2. Sentiment Negativ- 0,90
3. Sentiment Neutru - 1,50

Stilul limbajului utilizat in parerile referitoare la NEUNERS ceai calmant pentru burtica bebelusului (versiune beta)
<.5 = nu este probabil prezent
> .5 = probabil prezent
> .75 = foarte probabil prezent
Analitic - 0,30
Certitudine - 0,56
Nesiguranta - 0,16
forum pareri neuners-ceai-calmant-pentru-burtica-bebelusului

Emotia parerilor referitoare la NEUNERS ceai calmant pentru burtica bebelusului (Plutchik)
<0,5 = nu este probabil prezent
> 0,5 = probabil prezent
> 0,75 = foarte probabil prezent
Surpriza - 0,59
Anticipare - 0,63

La momentul analizei recenziilor pretul NEUNERS ceai calmant pentru burtica bebelusului 40 grame era de aproximativ 23 lei.

Conform prospectului Ceaiul ecologic calmant pentru burtica bebelusului este preparat din cele mai bune si de calitate plante ecologice si a fost special creat pentru stomacul sensibil al bebelusilor. Ingredientele acestui amestec bland de ceai ecologic sunt recunoscute traditional pentru efectele benefice si calmante asupra burticii bebelusului.

Combinand efectele calmante ale musetelului cu gustul dulce al anasonului, acest ceai este o bautura delicioasa care duce la scaderea intensitatii si frecventei colicilor abdominale.

Feniculul completeaza acest amestec din plante ecologice, facand ca aceasta bautura sa fie ideala dupa mese sau inainte de culcare.

INGREDIENTE compozitie NEUNERS ceai calmant pentru burtica bebelusului: anason ecologic, fenicul ecologic, chimen ecologic, musetel ecologic.

MOD DE PREPARARE NEUNERS ceai calmant pentru burtica bebelusului: Intr-o cana (250ml) turnati apa fierbinte peste un plic de ceai si lasati la infuzat 7-10 minute, amestecand din cand in cand.

Lasati sa se raceasca pana la temperatura potrivita de baut. Administrati o cantitate de ceai care este potrivita varstei copilului dumneavoastra.

Restul de ceai nebaut de sugar ii va face bine si mamei.

Ceaiul infuzat face bine intregii familii.

Atentie! Acest ceai nu poate inlocui laptele matern şi nu este un medicament. Consultati medicul sau farmacistul inainte de administrarea oricarui tip de ceai.

A se depozita la loc uscat si racoros.

Aceste informatii nu trebuie considerate ca fiind dovezi clinice.
MAI POTI CITI