Opinii REGIVERO lotiune impotriva caderii parului cu Bio-keratina raport pret calitate atractiv.

Inainte sa ne facem o parere despre REGIVERO lotiune impotriva caderii parului va spunem ca  rezultatele companiei Regivero s-au acumulat ca urmare a unei cercetari sustinute, de-a lungul a mai multor ani in Romania.

Ca sa va faceti o opinie si mai clara aflati ca Regivero detine doua brevete de inventii. Primul brevet acordat pentru tratamente destinate combaterii caderii parului si al doilea pentru stimularea cresterii parului.

Ca tot am pomenit de pret, la momentul analizei, REGIVERO lotiune impotriva caderii parului avea pretul promotional de numai 98 lei in magazinul oficial al producatorului.

REGIVERO lotiune impotriva caderii parului este un complex biologic, botanic si biotehnologic, creat special pentru a reduce caderea firelor de par prin sustinerea metabolismului celular astfel imbunatatind consumul de oxigen la nivelul celulelor parului.
Forum pareri Regivero Lotiune impotriva caderii parului

Imbunatateste aspectul estetic al parului, revitalizeaza firele de par si creste elasticitatea. Regleaza secretiile gladelor sebacee si reduce matreata ameliorand senzatia de mancarime la nivelul scalpului.

Compozitia complexa pe baza de Bio-keratina, extract natural de masline, Pro-vitamina B5 si extract de ceai verde a lotiunii impotriva caderii parului Regivero asigura necesarul de elemente nutritive pentru a intari radacina firului de par si a combate alopecia.

Amestecul de principii biologic active de origine botanica si de biosinteza (Sulfopeptide, Aminozaharide, Aminoacizi, Glucoza, Oligoelemente, Hidroxitirosol, Tirosol, Polifenoli, Vitamine din complexul B-B3, B5, B6. B7 si extract de Ceai Verde) este special conceput pentru a reduce caderea firelor de par prin sustinerea metabolismului acestora.

Imbunatateste aspectul estetic al parului, revitalizeaza fibrele capilare si confera elasticitatea parului.

Mod de utilizare REGIVERO lotiune impotriva caderii parului: Lotiunea tratament se aplica dupa spalarea parului. Inainte de utilizare, produsul se agita pentru omogenizare. 

Se aplica lotiunea direct pe scalp, la baza firelor de par. Se maseaza scalpul usor si se intinde pe toata lungimea firelor de par. 

Se lasa sa actioneze pana la urmatoarea spalare, nefiind necesara clatirea parului.

Se recomanda folosirea acestei lotiuni de minim 3 ori pe saptamana, timp de 8 saptamani. 

Pentru rezultate optime, se recomandata ca aceasta lotiune impotriva caderii parului sa se utilizeze alaturi de Samponul impotriva caderii parului.

MAI POTI CITI