Opinii SAMPON Ceta cu BICARBONAT, Urzica, Mesteacan si Castane. Rezumat prospect. Preturi.

Sampon  Ceta cu bicarbonat urzica mesteacan si castane, parerea recenziilor din farmaciile online, de pe grupurile si forumurile monitorizate - Subiectivitate opinii 2,5; Obiectivitate comentarii 2,5; Acuratete 0,64.

1. Pareri Pozitive - 2,60
2. Opinii Negative- 0,80
3. Sentiment Neutru - 1,60

Stilul limbajului utilizat in comentariile referitoare la Sampon  Ceta cu bicarbonat urzica mesteacan si castane (versiune beta)
<.5 = nu este probabil prezent
> .5 = probabil prezent
> .75 = foarte probabil prezent
Analitic - 0,55
Certitudine - 0,31
Nesiguranta - 0,17
opinii forum sampon cu bicarbonat si urzica pentru matreata si reglarea ph-ul

Emotia parerilor referitoare la Sampon cu bicarbonat urzica mesteacan si castane Ceta (Plutchik)
<0,5 = nu este probabil prezent
> 0,5 = probabil prezent
> 0,75 = foarte probabil prezent
Multumire - 0,60
Surpriza - 0,56

La momentul analizei pretul Samponului cu bicarbonat urzica mesteacan si castane - Ceta, 200 ml era in medie de aproximativ 19 lei.

Potrivit prospectului, Samponul cu bicarbonat urzica mesteacan si castane - Ceta este un excelent fungicid si protejeaza delicat pielea capului.

Imbogatit cu fosfolipide si extracte naturale de plante acest sampon medicinal ajuta la degresarea parului, accelereaza cresterea acestuia, asigurandu-i volum si stralucire, previne matreata si echilibreaza productia naturala de sebum.

Bicarbonatul din compozitia acestui sampon confera volum, luciu si stralucire,previne matreata si echilibreaza productia naturala de sebum la nivelul scalpului, este fungicid, protejeaza delicat pielea capului, limiteaza dezvoltarea bacteriana.

Fosfolipidele netezesc cuticulele firului de par, iar acesta este vizibil reparat de la radacina pana la varfuri, protejeaza si restaureaza functia de bariera a pielii astfel incat scalpul este hranit si hidratat, iar proprietatile anti-iritare ale fosfolipidelor calmeaza mancarimile, reduc vizibil varfurile despicate, iar parul isi imbunatateste dramatic aspectul.

Extractul de urzica ajuta la regenerarea radacinii si a firului de par, echilibreaza secretia naturala de sebum, combate matreata si caderea parului.

Extractul de mesteacan: intareste si regenereaza radacina, stimuleaza cresterea parului, combate matreata.

Extractul de castane: tonic capilar, activeaza circulatia sangvina la nivelul scalpului.

Mod de utilizare sampon cu bicarbonat urzica mesteacan si castane: Aplicati pe parul umed si masati pana se formeaza spuma, apoi clatiti.

Evitati contactul cu ochii. In caz de contact a se clati imediat cu apa. A se pastra la temperatura camerei.

Aceste informatii nu trebuie considerate ca fiind dovezi clinice.


MAI POTI CITI