Pareri Banca Stem Sure Prima banca de celule STEM ideala pentru terapia RIGENERA.

Banca de celule Stem Sur, parerea recenziilor de pe grupurile si forumurile monitorizate - Subiectivitate opinii 2,5; Obiectivitate comentarii 2,5; Acuratete 0,64.

1. Pareri Pozitive - 2,70
2. Opinii Negative- 0,90
3. Sentiment Neutru - 2,30

Stilul limbajului utilizat in parerile referitoare la Banca Stem Sur (versiune beta)
<.5 = nu este probabil prezent
> .5 = probabil prezent
> .75 = foarte probabil prezent
Analitic - 0,32
Certitudine - 0,58
Nesiguranta - 0,20
opinii forum stem sure banca de celule stem romania

Emotia parerilor referitoare la Banca Stem Sur (Plutchik)
<0,5 = nu este probabil prezent
> 0,5 = probabil prezent
> 0,75 = foarte probabil prezent
Surpriza - 0,58
Incredere - 0,62

Banca Stem Sure ofera posibilitatea recoltarii de celule stem la nasterea bebelusului, de a procesa, analiza si depozita proba.

Astfel in orice moment, in situatia in care familia are nevoie sa foloseasca proba pentru a trata copilul de la care s-a recoltat sau pentru orice alt membru al familiei, tot ce este de facut este sa se faca o solicitare de eliberare a probei catre banca de celule stem.

In urma acestei solicitari, banca va expedia celulele stem catre spitalul unde va avea loc transplantul special.

Recoltarea celulelor stem hematopoietice se poate face la nasterea bebelusului sau mai tarziu, din maduva osoasa a adultului.

Cu toate acestea, recoltarea de celule stem la naştere, din cordonul ombilical are avantaje deosebite, pe care viitorii parinti au inceput sa le cunoasca şi in Romania.

Avantajul celulelor stem recoltate la nastere fata de celulele stem recoltate de la adult este concludent in momentul transplantului, astfel ca celulele stem tinere, ombilicale, pot fi transplantate chiar daca nu exista o compatibilitate perfecta intre pacient si proba, din motivul ca celulele stem ombilicale sunt foarte tinere si au un numar redus de markeri imunologici pe suprafata lo

Banca Stem Sure ofera procesare si stocare de inalta calitate pentru ambele tipuri de produse biologice care pot fi recoltate in momentul nasterii din sangele ombilical si din tesutul din cordonul ombilical.

Se ofera astfel posibilitate pentru stocare in recipiente multiple, analize extinse ale probei, testare HLA gratuita, transport gratuit in situatia unui transplant.

Un exemplu de tratament de Medicina Regenerativa este metoda RIGENERA, recent ajunsa si in Romania.

Terapia RIGENERA este un tratament foarte usor de aplicat, un transplant autolog si omolog cu micro-grefe de celule progenitoare specializate, caree trateaza eficient leziuni dermatologice, cicatrici, artroze, tendinite, arsuri, picior diabetic si alte afectiuni similare din zona dermatologica sau ortopedica.
MAI POTI CITI