Pareri CENTRICOR 1000 acid ascorbic Vitamina C la puterea 1000. Info prospect. Preturi.

Centricor 1000® Worwag Pharma, parerea recenziilor din farmaciile online, de pe grupurile si forumurile monitorizate - Subiectivitate opinii 2,5; Obiectivitate comentarii 2,5; Acuratete 0,63.

1. Pareri Pozitive - 2,60
2. Opinii Negative- 0,70
3. Sentiment Neutru - 1,70

Stilul limbajului utilizat in comentariile referitoare la Centricor 1000 (versiune beta)
<.5 = nu este probabil prezent
> .5 = probabil prezent
> .75 = foarte probabil prezent
Analitic - 0,30
Certitudine - 0,58
Nesiguranta - 0,15
opinii forum Pareri Centricor 1000 vitamina C

Emotia parerilor referitoare la Centricor 1000 (Plutchik)
<0,5 = nu este probabil prezent
> 0,5 = probabil prezent
> 0,75 = foarte probabil prezent
Multumire - 0,63
Anticipare - 0,58

La momentul analizei pretul Centricor 1000 20 comprimate era de 17 lei in Farmaciile Tei.

Centricor 1000 este un supliment alimentar care conține 1000 mg de acid ascorbic. 

Administrare Centricor 1000 asigură necesarul zilnic de vitamina C, contribuind la protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ, crescând funcțiile sistemului imunitar și favorizând absorbția fierului.

Vitamina C este esențială în producerea de către organism a colagenului și a unor neurotransmițători (funcție de biosinteză), precum și în neutralizarea radicalilor liberi și nitrozaminelor (funcție antioxidantă). 

Vitamina C ajută la creșterea efectului antioxidant al vitaminei E. Deasemenea contribuie la întărirea sistemului imunitar și favorizeazaă absorbția fierului. 

Este demonstrat clinic ca in perioadele de stres intens şi suprasolicitare, organismul are nevoie de o cantitate suplimentară de vitamina C. 

Deficitul de vitamina C se poate manifesta prin următoarele simptome și semne: oboseală sau senzație de slăbiciune, dureri musculare și articulare, mici vânătăi pe piele (fragilitate vasculară). 

Alte manifestări pot include: piele uscată, păr despicat, decolorare a gingiilor, sângerare bruscă și neașteptată a gingiilor, sângerări nazale, infecții virale repetate sau scădere în greutate.

Vitamina C are un efect neutralizant asupra ambelor tipuri de radiatie UV. Este chiar mai eficienta decât cremele cu protectie solara, care blocheaza doar 55% din radicalii liberi produsi de radiatia UVB sau UVA.

Mod de administrare Centricor 1000

Luați 1 comprimat pe zi.

Comprimatele Centricor 1000 trebuie înghițite întregi (nemestecate), cu o cantitate suficientă de lichid, de preferință înainte de micul dejun. 

PRECAUTII! Doza zilnică recomandată nu trebuie depăşită!

Aceste informatii nu trebuie considerate ca fiind dovezi clinice.

MAI POTI CITI