Pareri COLAGEN si Acid Hialuronic Interherb pretul mentinerii hidratarii si elasticitatii pielii.

Colagen si Acid Hialuronic Interherb Extra Beauty capsule, parerea recenziilor de pe grupurile si forumurile monitorizate - Subiectivitate opinii 2,6; Obiectivitate comentarii 2,4; Acuratete 0,62.

1. Pareri Pozitive - 2,60
2. Opinii Negative- 0,80
3. Sentiment Neutru - 1,60

Stilul limbajului utilizat in parerile referitoare la capsulele Interherb Extra Beauty (versiune beta)
<.5 = nu este probabil prezent
> .5 = probabil prezent
> .75 = foarte probabil prezent
Analitic - 0,32
Certitudine - 0,56
Nesiguranta - 0,18
opinii forum caspsule COLAGEN si Acid Hialuronic Interherb

Emotia parerilor referitoare la colagen hidrolizat Interherb Extra Beauty (Plutchik)
<0,5 = nu este probabil prezent
> 0,5 = probabil prezent
> 0,75 = foarte probabil prezent
Multumire - 0,60
Anticipare - 0,64

La momentul analizei de sentiment pretul unei cutii cu Colagen si Acid Hialuronic Extra 30 capsule INTERHERB 30 capsule era de aproximativ 32 lei. (VERIFICA PRETUL)

Consumatorii apreciaza faptul ca suplimentul Colagen Si Acid Hialuronic Extra INTERHERB este o varianta imbogatita cu minerale, vitamine, coenzima Q10 si extrase de plante cu efect benefic asupra tegumentelor si starii generale de sanatate si are un pret accesibil.

Colagen si Acid Hialuronic Extra este un produs complex, care contine in plus acid hialuronic, vitaminele B1, B2, B3, B6, acid folic si B12 care contribuie la pastrarea sanatatii pielii, parului si pielii si este bogat in minerale (zinc, seleniu, fier, cupru), coenzima Q10 si extracte de coada calului, rodie, struguri si spirulina,

Compozitia complexa din extract de colagen, acid hialuronic si aminoacizi liberi cu absorbtie rapida are un grad ridicat de eficienta.

Aceste substante bioactive contribuie la pastrarea flexibilitatii si prospetimii tenului si a mobilitatii articulatiilor.

Polifenolii din rodii si struguri apara organismul e efectele oxidative ale stresului.

Zincul si seleniul contribuie la mentinerea sanatatii parului si unghiilor, iar cuprul contribuie la pigmentarea normala a pielii.

Extractul de Colagen BioCell este obtinut printr-o tehnologie brevetata.

Mod de adminsitrare COLAGEN si Acid Hialuronic Interherb: 1 capsula pe zi, la masa, fara a fi mestecata, inghitita cu o cantitate suficienta de apa, pe o perioada de 2-3 luni.

Aceste informatii nu trebuie considerate ca fiind dovezi clinice.


MAI POTI CITI