Pareri Crema cu Tataneasa, venin de albine si Mumie Jivokost Damar. Info prospect.

Crema cu Tataneasa, venin de albine si Mumie Jivokost Damar, parerea recenziilor din magazinele naturiste online, de pe grupurile si forumurile monitorizate - Subiectivitate opinii 2,5; Obiectivitate comentarii 2,5; Acuratete 0,64.

1. Pareri Pozitive - 2,50
2. Opinii Negative- 0,90
3. Sentiment Neutru - 1,60

Stilul limbajului utilizat in parerile referitoare la Crema cu Tataneasa, venin de albine si Mumie Jivokost (versiune beta)
<.5 = nu este probabil prezent
> .5 = probabil prezent
> .75 = foarte probabil prezent
Analitic - 0,28
Certitudine - 0,59
Nesiguranta - 0,21
forum opinii crema cu tataneasa venin de albine si mumie jivokost

Emotia parerilor referitoare la Crema cu Tataneasa, venin de albine si Mumie Jivokost 75ml (Plutchik)
<0,5 = nu este probabil prezent
> 0,5 = probabil prezent
> 0,75 = foarte probabil prezent
Incredere - 0,57
Anticipare - 0,60

La momentul analizei review-urilor pretul unui tub cu Crema cu Tataneasa, venin de albine si Mumie Jivokost Damar 75 ml era de aproximativ 25 lei in farmaciile Tei.

Conform prospectului Crema-balsam JIVOKOST® cu tataneasa, venin de albine si extract purificat de rasina Mumie - Prof. Dr. Marioara Godeanu se poate utiliza ca tratament adjuvant in:
 • traumatisme ale pielii, 
 • iritatii ale pielii, 
 • accidente musculare (spasme), 
 • febra musculara, 
 • disconfort muscular, 
 • disconfort articular (genunchi, sold, umar etc.) si la nivelul coloanei vertebrale (zonele cervicala, toracala, lombara, dorsala, sacrala), 
 • articulatii rigide, 
 • redoare articulara, 
 • circulatie deficienta la nivelul articulatiilor, 
 • articulatii umflate sau intepenite, 
 • meteosensibilitate articulara, 
 • fracturi (postoperator).

Crema-balsam JIVOKOST cu tataneasa, venin de albine si extract purificat de rasina Mumie – prof. dr. Marioara Godeanu® este special conceputa astfel incat sa contribuie eficient la mentinerea sanatatii pielii, muschilor si articulatiilor.

Avand o formula unica din ingrediente naturale rare si cu o biodisponibilitate ridicata, Crema-balsam JIVOKOST ajuta la protectia si mentinerea confortului la nivelul pielii, la reducerea disconfortului articular si muscular si la o mobilitate sporita.

Ingredinete compozitie Crema-balsam JIVOKOST cu tataneasa: Tataneasa, Venin de albine, Extract purificat de rasina Mumie, calisia, ulei de arbore de ceai australian, maces, brusture, sapte-degete,  gura lupului, sulfat de condroitina, acid formic, apa, acid stearic, ceara Neowax, glicerina, ulei vegetal, lanolin anhydrous, propilen glicol, microcare IT, nimesulide, hidroxid de sodiu, antioxidant Grindox, d-panthenol, microcare DMP, parfum.

Mod de aplicare a Cremei cu Tataneasa, venin de albine si Mumie Jivokost Damar:

Se realizeaza  aplicatii locale printr-o miscare circulara timp de 3-5 minute de 2-3 ori pe zi la nivelul zonelor afectate. 

In caz de necesitate, zona afectata se va bandaja. 

Dupa ce se absoarbe, se poate aplica din nou. 

Durata tratamentului este de 3-5 saptamani.

Contraindicatii: NU s-au semnalat efecte secundare. Totusi, in eventualitatea aparitiei unor reactii alergice, se va intrerupe utilizarea cremei si se va consulta medicul.

Aceste informatii nu trebuie considerate ca fiind dovezi clinice.


MAI POTI CITI