Pareri Pasta de Dinti cu Ulei de Manuka si Propolis. Rezumat prospect. Preturi.

Pasta de Dinti cu Ulei de Manuka si Propolis MANUKAVANTAGE, parerea recenziilor din farmaciile online, de pe grupurile si forumurile monitorizate - Subiectivitate opinii 2,6; Obiectivitate comentarii 2,4; Acuratete 0,64.

1. Pareri Pozitive - 2,70
2. Opinii Negative- 0,80
3. Sentiment Neutru - 1,50

Stilul limbajului utilizat in parerile referitoare la Pasta de Dinti cu Ulei de Manuka si Propolis (versiune beta)
<.5 = nu este probabil prezent
> .5 = probabil prezent
> .75 = foarte probabil prezent
Analitic - 0,31
Certitudine - 0,55
Nesiguranta - 0,16
Opinii Forum Pasta de Dinti cu Ulei de Manuka si Propolis

Emotia parerilor referitoare la Pasta de Dinti cu Ulei de Manuka si Propolis (Plutchik)
<0,5 = nu este probabil prezent
> 0,5 = probabil prezent
> 0,75 = foarte probabil prezent
Multumire - 0,62
Anticipare - 0,57

La momentul analizei review-urilor pretul Pasta de Dinti cu Ulei de Manuka si Propolis 100 g era de aproximativ 36 lei. (VERIFICA PRETUL)

Această pastă de dinți speciala conține in compozitie Ulei de Manuka și Propolis, ce provin din Noua Zeelandă, avand proprietăți antibacteriene, antiseptice și antiinflamatoare foarte eficiente.

Aceasta pasta de dinti cu ulei de Manuka curăță dinții, menține gingiile sănătoase si ofera o respiratie proaspata avand un gust placut, mentolat.

Cercetările indică faptul că propolisul si compușii săi împiedică formarea plăcii dentare, protejând astfel împotriva cariilor.

Pasta de dinți Manukavantage are proprietăți antimicrobiene și antibacteriene care sunt oferite si de uleiul de eucalipt si uleiul de anason.

Datorită proprietăților sale germicide (prevenirea infecției prin inhibarea creșterii microorganismelor), uleiul de eucalipt este de asemenea eficient în tratarea gingivitei.

Uleiul de Menta și Mentolul ajută la eliminarea bacteriilor din jurul dinților și gingiilor, având totodată și un rol important în combaterea respirației neplăcute.

Mod de utilizare Pasta de Dinti cu Ulei de Manuka si Propolis: Se recomanda utilizarea dupa fiecare masa.

Ingrediente compozitie Pasta de Dinti cu Ulei de Manuka si Propolis: Calcium Carbonate, Water, Glycerol, Sorbitol, Lauryl Glucoside, Silicon dioxide, Titanium Dioxide, Sodium Carboxymethylcellulose, Magnesium Aluminium silicate, Ethanol (from Propolis Tincture), Eucalyptus Oil, Menthol, Sodium Saccharin, Hydroxy Benzoates, Peppermint Oil, Aniseed Oil, Propolis, Leptospermum Scoparium Oil (Manuka Oil).

Aceste informatii nu trebuie considerate ca fiind dovezi clinice.


MAI POTI CITI