Pareri Pudra proteica de Canepa Eco, 500g, Canah. Informatii prospect, preturi.

Pudra proteica de Canepa Eco, 500g, Canah, parerea recenziilor de pe grupurile si forumurile monitorizate - Subiectivitate opinii 2,5; Obiectivitate comentarii 2,5; Acuratete 0,63.

1. Pareri Pozitive - 2,50
2. Opinii Negative- 0,80
3. Sentiment Neutru - 1,70

Stilul limbajului utilizat in parerile referitoare la Pudra proteica de Canepa Eco, 500g (versiune beta)
<.5 = nu este probabil prezent
> .5 = probabil prezent
> .75 = foarte probabil prezent
Analitic - 0,31
Certitudine - 0,55
Nesiguranta - 0,17
forum pareri canah bio pudra proteica de canepa

Emotia parerilor referitoare la Pudra proteica de Canepa Eco, 500g (Plutchik)
<0,5 = nu este probabil prezent
> 0,5 = probabil prezent
> 0,75 = foarte probabil prezent
Surpriza - 0,56
Incredere - 0,61

La momentul analizei de sentiment pretul Pudra proteica de Canepa Eco, 500g era in medie de 49 lei.

Conform parerilor mai multor consumatori, printre cele mai bune pudre proteice se numara si Canah Canepa Eco, una dintre cele mai putin alergice surse de proteine si, de altfel, printre putinele vegetale complete (50%), caci include toti cei 21 de aminoacizi cunoscuti, precum si pe ceilalti 8 pe care organismul uman nu ii poate produce.

Proteina de canepa este una dintre putinele vegetale complete (50%), ce include toti cei 21 aminoacizi cunoscuti, inclusive pe cei 8 aminoacizi pe care organismal uman adult nu ii poate produce. 

Proteina din canepa este bogata in acizi grasi Omega 3, Potasiu, Fosfor, Magneziu, Fier, Zinc, Cupru si Mangan. Proteinele contribuie la mentinerea si la cresterea masei musculare.

Pudra proteica de Canepa Eco, 500g, Canah este o pudra proteica vegetala, reprezentand o alternativa la produsele de origine animala pentru vegetarieni si sportivii alergici la lactoza sau gluten.

Contine inclusiv aminoacizii esentiali pe care corpul nostru nu ii poate produce, reprezentand o sursa completa si echilibrata de alimentare pentru orice dieta.

Pudra proteica de Canepa Eco, 500g, Canah poate fi consumata cu iaurt, lapte sau shake-uri cu fructe, in functie de preferintele utilizatorului.

Ajuta la mentinerea si cresterea masei musculare, precum si la pierderea in greutate.

Mod de administrare Pudra proteica de Canepa Eco, 500g, Canah: Se recomanda 2 linguri pe zi.

Atentie! Excesul de proteine duce la reactii inflamatorii. Consumul de referinta pentru un adult obisnuit este de maxim 50g pe zi, luand in considerare toate sursele de proteine.

Aceste informatii nu trebuie considerate ca fiind dovezi clinice.

MAI POTI CITI