ViraSoothe pareri Gel calmant mancarime in varicela. Rezumat prospect. Preturi.

Gel calmant pentru varicela ViraSoothe, parerea recenziilor din farmaciile online, de pe grupurile si forumurile monitorizate - Subiectivitate opinii 2,6; Obiectivitate comentarii 2,4; Acuratete 0,64.

1. Pareri Pozitive - 2,60
2. Opinii Negative- 0,70
3. Sentiment Neutru - 1,70

Stilul limbajului utilizat in comentariile referitoare la Gel calmant racoritor pentru varicela ViraSoothe (versiune beta)
<.5 = nu este probabil prezent
> .5 = probabil prezent
> .75 = foarte probabil prezent
Analitic - 0,56
Certitudine - 0,37
Nesiguranta - 0,18
pareri forum Gel calmant pentru varicela ViraSoothe

Emotia parerilor referitoare la Gel calmant racoritor pentru varicela ViraSoothe (Plutchik)
<0,5 = nu este probabil prezent
> 0,5 = probabil prezent
> 0,75 = foarte probabil prezent
Multumire - 0,64
Anticipare - 0,60

Care ViraSoothe gel calmant racoritor pentru varicela 50g avea la momentul analizei de sentiment pretul mediu de 40 lei. (VERIFICA PRETUL)

Actiune racoritoare rapida : calmeaza mancarimea si reduce nevoia de scarpinare. Opreste succesiunea: mancarime , scarpinare , infectie si calmeaza zonele afectate! Potrivit pentru copii cu varsta peste 6 luni.

Gelul racoritor ViraSoothe contine Osmo 4, o tehnologie unica patentata, care s-a dovedit clinic ca alina simptomele pruriginoase ale varicelei prin racorirea pielii si implicit reducerea mancarimii.

Protejand mediul pielii, permite vindecarea naturala a acesteia, ceea ce ajuta la reducerea aparitiei cicatricilor definitive.

ATENTIE! Copiii cu varsta sub 6 luni si adultii care sufera de varicela, trebuie sa consulte un medic inainte de a utiliza Care ViraSoothe. 

Daca copilului vostru ii creste febra, eruptia se intinde spre ochi sau daca pielea din jurul pustulelor se umfla, doare sau se inroseste, cereti imediat sfatul medicului. 

Ingrediente compozitie gel calmant varicela ViraSoothe: Glicerina, PEG-8, caprilil glicol, poliacrilat de sodiu, carbomer, hidroxid de sodiu si apa purificata. Nu contine conservanti.

Mod de utilizare Gel calmant pentru varicela ViraSoothe: Spalati-va si uscati-va pe maini inainte si dupa ce utilizati gelul. Inainte de prima utilizare indepartati sigiliul de siguranta de sub capacul tubului. 

Puneti o cantitate moderata de gel pe piele si masati usor. 

Aplicati de 2-3 ori pe zi sau ori de cate ori este nevoie de calmare. 

Copiii cu varsta sub 6 luni trebuie sa fie tratati doar sub supraveghere medicala.

Aceste informatii nu trebuie considerate ca fiind dovezi clinice.


MAI POTI CITI