Effaclar SPOTSCAN pareri serviciu de evaluare a tenului cu tendinta ACNEICA de la L’Oréal.

Creeat împreună cu medici dermatologi de renume pentru a oferi cele mai bune soluții pentru tenul gras cu tendință acneică, L’Oréal  Effaclar SPOTSCAN vine în întâmpinarea problemei cu care se confruntă 80% dintre adolescenți și 40% dintre adulți: acneea.

L’Oréal Effaclar SPOTSCAN, parerea recenziilor de pe grupurile si forumurile monitorizate - Subiectivitate opinii 2,4; Obiectivitate comentarii 2,6; Acuratete 0,62.

1. Pareri Favorabile - 2,40
2. Opinii Nefavorabile- 0,80
3. Comentarii Neutre - 1,80

Emotia parerilor referitoare la L’Oréal Effaclar SPOTSCAN (Plutchik)
<0,5 = nu este probabil prezent
> 0,5 = probabil prezent
> 0,75 = foarte probabil prezent
Surpriza - 0,54
Anticipare - 0,63

pareri forumuri Effaclar SPOTSCAN LOreal pentru acnee daca este bun sau nu

Effaclar SPOTSCAN are un algoritm patentat, co-dezvoltat și validat de către dermatologi, o bază de date complexă, care include mai mult de 6.000 de fotografii ale tuturor etniilor, iar imaginea exactă este aprobată de renumiți experți în acnee.

Effaclar SPOTSCAN funcționează în trei pași simpli de urmat de utilizator:

a) Identifică gradul de severitate al acneei, iar în cazul în care gradul ajunge la nivelul 2, recomandă consultarea medicului dermatolog.

b) Oferă o rutină personalizată de îngrijire a tenului și sfaturi personalizate în funcție de severitate.

c) Monitorizează aspectul tenului și poate fi un simulator al evoluției aspectului pielii, pentru a vedea ce rezultate sunt așteptate.

Cu toate acestea, algoritmul Effaclar SPOTSCAN NU înlocuiește consultația unui medci dermatolog, iar rezultatele generate NU reprezintă un diagnostic medical.

La Roche-Posay este unul dintre brandurile din industria cosmetica care conduc călătoria „Connected Beauty” prin lansarea, la nivel internațional, a unor sisteme high tech inovatoare precum:
  • My UV patch – plasture care măsoară nivelul de raze ultraviolete la care ne expunem; 
  • My Skin Track UV – senzor care măsoară expunerea la raze UV, poluare, polen și umiditate;
  • My Skin Track pH – senzor care permite măsurarea nivelului de pH al pielii.

L'Oréal Professionnel a lansat, de asemenea, aplicația Style My Hair care permite testarea unor coafuri și culori noi de păr, folosind realitatea augmentată.

Totodată, brandul NYX Professional Make-Up deține o cameră care permite identificarea nuanței de ten, iar brandul Kerastase a lansat aplicația Kprofile – pentru diagnosticarea părului în salon.

Cu ajutorul camerei Kcamera, care permite mărirea imaginilor de până la 500x, se poate observa în profunzime starea părului și a scalpului.


MAI POTI CITI