GIPERTOX pareri picaturi hipertensiunea arteriala cu Larice. Compozitie, administrare, efecte secundare.

Picaturi Gipertox, parerea recenziilor din magazinele naturiste online, de pe grupurile si forumurile monitorizate - Subiectivitate opinii 2,6; Obiectivitate comentarii 2,4; Acuratete 0,63.

1. Pareri Pozitive - 2,30
2. Opinii Negative- 1,00
3. Comentarii Neutre - 1,70

Stilul limbajului utilizat in comentariile referitoare la Gipertox (versiune beta)
<.5 = nu este probabil prezent
> .5 = probabil prezent
> .75 = foarte probabil prezent
Analitic - 0,58
Certitudine - 0,30
Nesiguranta - 0,21
opinii forum picaturi GIPERTOX pentru tratament naturist hipertensiune

Emotia parerilor referitoare la Gipertox (Plutchik)
<0,5 = nu este probabil prezent
> 0,5 = probabil prezent
> 0,75 = foarte probabil prezent
Surpriza - 0,55
Anticipare - 0,59

ATENTIE! In cazul in care valorile tensiunii arteriale sunt ridicate, este recomandat sa mergi la un medic specialist. Doar acesta iti poate prescrie un tratament potrivit pentru starea ta de sanatate.

Conform informatiilor oferite de producator, in urma tratamentului cu Gipertox, tensiunea arteriala ar trebui sa revina la normal, iar inima ar trebui sa functioneze corect dupa doar 6 ore de la administrarea picaturilor.

Gipertox este potrivit pentru toti cei care vor sa duca o viata normala, si vor sa isi ajute organismul sa lupte impotriva valorilor ridicate ale tensiunii arteriale.

Picaturile Gipertox ar trebui sa imbunatateasca elasticitatea peretilor vaselor de sange, si sa normalizeze tensiunea dupa doar 3 zile de administrare. Durerile de cap, anomaliile sistemului cardiovascular si tahicardia vor fi evitate.

De asemenea, Gipertox imbunatateste functionarea sistemului nervos, a sistemului circulator si imunitar fara a produce efecte secundare.

Ingrediente compozitie picaturi Gipertox
  • Fosfolipide din ou – asigura integritatea peretilor celulari, protejeaza celulele hepatice impotriva compusilor chimici, imbunatateste tonusul muscular
  • Rauwolfia – este un antidepresiv natural, imbunatateste starea de spirit si asigura un somn linistit
  • Larice – previne ingustarea arterelor si normalizeaza nivelul dioxidului de carbon si al oxigenului din sange
  • Ginkgo biloba – este o planta recomandata pentru toti ce care au probleme cu hipertensiunea arteriala, pentru cei care nu se pot concentra si vor sa isi imbunatateasca functiile psihice
  • Seminte de struguri – restabilesc sistemul nervos si elimina efectele negative ale stresului

Mod de administrare Gipertox: suplimentul se administreaza cu jumatate de ora inainte de masa. Intr-un pahar cu 30 ml de apa se pun 10 picaturi de Gipertox si se bea substanta obtinuta de 3 ori pe zi. Cursul trebuie sa dureze o luna de zile.

Nu se recomanda utilizarea Gipertox de catre minori, femeile gravide si cele care alapteaza. De asemenea, nu este indicat sa consumi Gipertox daca esti alergic la unul dintre ingredientele sale.

Aceste informatii nu trebuie considerate ca fiind dovezi clinice.


MAI POTI CITI