HEMORALIN pareri crema hemoroizi cu efect imediat. Informatii prospect. Preturi.

Crema hemoroizi Hemoralin Taica-Concept, parerea recenziilor din magazinele naturiste, de pe grupurile si forumurile monitorizate - Subiectivitate opinii 2,5; Obiectivitate comentarii 2,5; Acuratete 0,65.

1. Pareri Favorabile - 2,60
2. Opinii Nefavorabile- 0,70
3. Comentarii Neutre - 1,70

Stilul limbajului utilizat in comentariile referitoare la Crema hemoroizi Hemoralin (versiune beta)
<.5 = nu este probabil prezent
> .5 = probabil prezent
> .75 = foarte probabil prezent
Analitic - 0,58
Certitudine - 0,30
Nesiguranta - 0,18
opinii forumuri crema hemoralin tratament naturist hemorozi eficient

Emotia parerilor referitoare la Crema hemoroizi Hemoralin (Plutchik)
<0,5 = nu este probabil prezent
> 0,5 = probabil prezent
> 0,75 = foarte probabil prezent
Multumire - 0,64
Anticipare - 0,57

La momentul analizei review-urilor pretul unei cutii de crema Hemoralin 50 ml de la Taica-Concept era de aproxiamtiv 80 lei.

Potrivit prospectului efectele terapeutice dovedite ale plantelor din compozitia cremei Hemoralin au fost alese si combinate cu grija pentru a oferi multiple beneficii imediate inca de la prima aplicare.

Crema Hemoralin elimina durerea, mancarimea si starea de disconfort cauzate de hemoroizi si fisuri anale.

Ingrediente compoztie Hemoralin: Galbenele (Calendula officinalis), Tataneasa (Symphytum officinale), ulei de floarea-soarelui, ceara de albine, ulei esential de lavanda, rasina de brad, vitamina E.

Produs 100% natural, obtinut prin prelucrare manuala. Nu contine in compozitie parabeni sau alte substant cu potential nociv.

Bogat in acizi grasi Omega-6, grasimi polinesaturate si vitaminele E si F, uleiul de floarea-soarelui de inalta calitate este folosit in multe produse cosmetice.

Se pare ca uleiul de floarea-soarelui poate fi folosit si in tratarea mai multor probleme dermatologice.

Rasina de brad actioneaza adesea ca un antibiotic foarte puternic impotriva unor bacterii precum Escherichia coli, Staphylococcus aureus, Streptococcus mutans si Listeria monocytogenes.

Rasina de brad are efecte antiinfectioase, cicatrizante si regenerative foarte puternice.

Florile de galbenele sunt bogate in uleiuri volatile, betacaroten, vitamine, minerale, steroli, flavonoide, tanini, saponine si substante tri-terpenice. Aceste componente au reale proprietati antioxidante, antiinflamatorii, antiseptice, cicatrizante, antiparazitare si nu in ultimu rand antimicrobiene.

Ceara de albine ajuta la vindecarea pielii si tine sub control eruptiile de la nivelul pieli, asigurandu-ti un aspect mereu proaspat si curat.

Ceara de albine contine o cantitate importanta de vitamina A, eficienta in ameliorarea eruptiilor pieli. Mai mult de atat, ceara de albine are efect emolient, de catifelare a pielii, mentinandu-i o textura fina.

Mod de utilizare crema Hemoralin: Se realizeaza aplicatii locale de 2-3 ori pe zi, la nivelul zonelor afectate.

Aceste informatii nu trebuie considerate ca fiind dovezi clinice.

MAI POTI CITI