OPINII forumuri ACAI pastile, suc, pulbere antioxidant exceptional cu proprietati si beneficii mari.

ACAI pastile, suc, pulbere: parerea recenziilor din magazinele de produse naturiste de pe grupurile si forumurile monitorizate - Subiectivitate opinii 2,5; Obiectivitate comentarii 2,5; Acuratete 0,66.

1. Pareri Pozitive - 2,70
2. Opinii Negative- 0,70
3. Comentarii Neutre - 1,60

Emotia parerilor referitoare la suplimentele naturiste de Acai (pulbere, ulei, pastile, sucuri) (Plutchik)
<0,5 = nu este probabil prezent
> 0,5 = probabil prezent
> 0,75 = foarte probabil prezent
Surpriza - 0,64
Incredere - 0,58
pareri forumuri ulei suc acai beneficii mari si efecte adverse reduse-vert

Fructele acai sunt printre cele mai bogate surse de antioxidanti din lume fara efecte adverse, avand un continut de zece ori mai mare decat in struguri si de doua ori mai mare decat afinele.

Valoarea ORAC (Capacitatea de Absorbtie a Radicalilor liberi de Oxigen) a fructelor de açai este de 5.500 unitati la100g. 

Pentru comparatie, fructele de coacaz au valoare ORAC de 2.300 unitati la 100g. 

Cercetarile de laborator au confirmat beneficiile nutritionale oferite de fructul acai, care asigura organismului fibre alimentare din belsug, vitamine B1, B2, B3, C si E, acizi grasi Omega-3/6/9, calciu si potasiu.

Sucul de acai este foarte bogat in substante fitochimice vegetale (antioxidanti). Fructele de acai au capacitatea de a incetini sau chiar inversa procesele de imbatranire legate de stresul oxidativ. 

Nutrientii cu putere de regenerare si antioxidantii din acai ajuta celulele sa functioneze la nivel maxim si incetineste procesele de imbatranire. 

Fructul de Acai este bogat in polifenoli, substante care protejeaza inima imbunatatind oxid nitric (NO) in celulele endoteliale. 

Oxidul nitric ajuta peretii vaselor de sange sa se relaxeze si sa se extinda, rezultand astfel mai putin stres asupra inimii, reducerea riscului de obstructie a vaselor de sange si cresterea fluxului sanguin.

Datorita beneficiile pe care le aduce starii generale de sanatate, fructele de acai pot imbunatati nivelul de energie al organismului, ajutand la combaterea oboselii si a epuizarii. 

Acai contine o cantitate mare de acizi grasi esentiali care ajuta la producerea energiei, motiv pentru care este indicat sa introduceti aceste fructe in dieta zilnica.

Un studiu recent a aratat ca fructele de acai au capacitatea de a reduce efectele negative ale unei diete bogate in grasimi. 

De asemenea, fructele acai regleaza apetitul si intarzie aparitia senzatiei de foame, ceea ce poate contribui la scaderea in greutate. 

Ffructele acai continand o multime de antioxidanti care elimina toxinele din organism si stimuleaza metabolismul, inlaturand in acelasi timp si surplusul de greutate.