Opinii forumuri Marirea BUZELOR cu ACID HIALURONIC. Care sunt RISCURILE injectarii cu hialuronic.

Trebuie să cunoasteti că acidul hialuronic este o substanţă de bază a ţesuturilor, răspândită în întregul organism uman.

Acidul hialuronic are capacitatea de a absorbi o cantitate mare de apă determinând hidratarea ţesuturilor.

Marirea BUZELOR cu ACID HIALURONIC, parerea recenziilor de pe grupurile si forumurile monitorizate legate de topicuri precum: masaj buze acid hialuronic, acid hialuronic buze cluj, injectare acid hialuronic - Subiectivitate opinii 2,7; Obiectivitate comentarii 2,3; Acuratete 0,65.

1. Pareri Pozitive - 2,40
2. Opinii Negative- 1,00
3. Comentarii Neutre - 1,60

Procedura de mărire a buzelor cu acid hialuronic trebuie efectuată numai de către un medic specializat, pentru a minimiza riscul de apariţie al unor complicaţii sau efecte nedorite. 
pareri marire buze cu acid hialuronic preturi si complicatii frecvente

Tehnica de injectare cu acid hialuronic folosită trebuie să ţină cont de fizionomia și particularităţile pacientului pentru a crea un aspect natural și plăcut al buzelor. 

Se încearcă astfel armonizarea trăsăturilor faciale și mentinerea unui aspect echilibrat, care să raspundă, în același timp
Durata efectului unei injectări cu acid hialuronic in buze depinde in principal de rata de metabolizare a organismului și de necesarul de apă al ţesutului vizat, în general, între patru și șase luni. Poate fi repede dizolvat cu ajutorul enzimei hialuronidază.

ATENTIE! In urma injectării buzelor cu acid hialuronic apare o reacţie inflamatorie fiziologică care determină edem, roseaţă a buzelor și căldură locală. 

Pot apărea mici sângerări la nivelul locului de injectare. Aceste simptome dispar în următoarele 24-72 de ore. Dacă persistă, adresaţi-vă de urgenta medicului. 

Pot apărea umflături sau granuloame dacă injectarea este superficială sau daca inflamaţia persistă timp îndelungat. 

Aceste efecte neplăcute pot fi corectate cu ajutorul hialuronidazei. 

Cea mai de temut complicaţie apare atunci când injectarea cu acid hialuronic obstruează un vas arterial, ceea ce conduce la ischemia teritoriului aferent. (deficit local de sânge).

Tehnica de injectare este particulară fiecărui medic, însă urmează niște principii generale de manipulare a ţesuturilor, protejând structurile anatomice importante precum vasele de sânge sau nervii.

Procedura de injectare a buzelor este precedată de anestezie locală. 

Scopul intervenţiei este de a corecta o anumită asimetrie, de a obţine o formă frumoasă a buzelor sau de a oferi volum. 

Pentru a obţine rezultate cât mai naturale se recomandă injectarea treptată a unor doze mici de acid hialuronic la un interval suficient de timp. 

La finalul procedurii, medicul masează buzele pentru a uniformiza distribuţia acidului hialuronic folosind o cremă hidratantă.


MAI POTI CITI