OTOSAN pareri spray nazal forte si pentru copii pretul respiratiei usoare. Info prospect.

Spray nazal Otosan ®, parerea recenziilor din farmaciile online, de pe grupurile si forumurile monitorizate - Subiectivitate opinii 2,5; Obiectivitate comentarii 2,5; Acuratete 0,62.

1. Pareri Favorabile - 2,50
2. Opinii Nefavorabile- 0,80
3. Comentarii Neutre - 1,70

Stilul limbajului utilizat in comentariile referitoare la Spray nazal Otosan (versiune beta)
<.5 = nu este probabil prezent
> .5 = probabil prezent
> .75 = foarte probabil prezent
Analitic - 0,31
Certitudine - 0,56
Nesiguranta - 0,17
pareri forum otosan spray nazal forte pentru copii

Emotia parerilor referitoare la Spray nazal Otosan (Plutchik)
<0,5 = nu este probabil prezent
> 0,5 = probabil prezent
> 0,75 = foarte probabil prezent
Surpriza - 0,58
Incredere - 0,61

Formula Otosan Nasal Spray a fost creata pornind de la un angajament constant și profund pentru dezvoltarea unor produse naturale capabile să ofere soluțiii eficiente in decongestionarea nasului.

Conform prosepctului Otosan Spray nazal forte este o soluție hipertonică (2.2%) care conține apă de mare din Bretania, îmbogățită cu extracte de plante și uleiuri esențiale din plante cultivate organic.

Formula Bio permite administrare frecventa si pentru perioade indelungate a acestui spray nazal. 

Otosan Spray nazal forte este un produs inovator, care descongestioneaza rapid si eficient nasul infundat si iritat, avand in acelasi timp o actiune protectoare si hidratanta asupra mucoasei.

Acțiunea sa multiplă acționează la nivel local prin curățarea profundă a cavităților nazale, contribuind la reducerea congestiei, inflamației și incidenței infecțiilor, oferind instant o senzatie de eliberare si confort.

Potrivit prospectului, Otosan® Spray nazal pentru copii este o soluție care conține apă de mare (1,1%) din Bretania cu concentrație de 1,1% (soluție hipertonică), îmbogățită cu ingrediente de origine vegetală, cum ar fi gel de Aloe Vera organica, ulei esențial de portocale organice, gluconat de cupru și carboxilmetil betaglucan. 

Deoarece nu conține vasoconstrictoare și gaze propulsive, Otosan Spray nazal pentru copii este, de asemenea, ideal pentru utilizare prelungită ca tratament adjuvant în cazul: 
  • răceli sezoniere sau răceli cauzate de alergii; 
  • sinuzită și congestie nazală; 
  • uscăciunea și iritarea mucoasei. 

Otosan Spray nazal pentru copii acționează la nivel local prin eliberarea nasului de la excesul de mucus, ajutând astfel la reducerea congestiei nazale și a inflamației. 

Hidratează și protejează mucoasa iritată, oferind o ușurare ușoară.


MAI POTI CITI