Pareri clinica dermatologie Laser Center by Academica. Lista medici si telefon programari.

Medicover, unul dintre cei mai importanți furnizori de servicii medicale și diagnostic din România, lansează Laser Center by Academica, amplasat în clinica din strada Pitar Moș.

Clinica Laser Center by Academica este reprezentat de o echipă de medici dermatologi cu experiență vastă în domeniu iar telefonul pentru programari clienti este 021 202.1.202

Clinica de Dermatologie Laser Center by Academica, parerea recenziilor de pe grupurile si forumurile monitorizate - Subiectivitate opinii 2,5; Obiectivitate comentarii 2,5; Acuratete 0,63.

1. Pareri Favorabile - 2,70
2. Opinii Nefavorabile- 0,60
3. Comentarii Neutre - 1,70
pareri medici clinica dermatologi Laser Center by Academica

Emotia parerilor referitoare la (Plutchik)
<0,5 = nu este probabil prezent
> 0,5 = probabil prezent
> 0,75 = foarte probabil prezent
Multumire - 0,64
Incredere - 0,58

Lista medici Clinica Laser Center by Academica

Echipa medicală a Laser Center by Academica este formată din Dr. Carmen Curea, Dr. Oana Clătici, Dr. Ioana Popescu și Dr. Victor Gabriel Clătici, cu competențe în utilizarea soluțiilor laser în dermatologie.

a) Conform CV-ului Dr. Carmen Madeleine Curea este medic primar dermato-venerolog, doctor în științe medicale, cu o bogată activitate științifică și experiență în tratamentul psoriazisului, membră a Societății Naționale de Dermatologie și Europeană.

b) Potrivit biografiei profesionale Dr. Oana Clătici este medic primar dermato-venerolog cu experiență în tratamentul acneei, eritemului facial și a pigmentărilor. Este membră a Societății Române si Europene de Dermatologie.

c) Din wiki-ul profesionala aflam ca Dr. Ioana Popescu este medic primar dermato-venerolog, doctor în științe medicale, formator în domeniul rejuvenării și al dermatologiei estetice. 

Deține, de asemenea, expertiza derulării unor studii clinice terapeutice în domeniul dermatologiei și își completează experiența profesională cu activități din aria cercetării științifice.

d) Dr. Victor Gabriel Clătici este medic primar dermato-venerolog cu vastă experiență profesională și științifică. Semnează numeroase lucrări de specialitate și este speaker invitat la principalele congrese naționale și internaționale de dermatologie.

Aceștia medici de la Laser Center by Academica vor utiliza platforma Spectra XT ce aparține mărcii Lutronic. Echipamentul permite efectuarea de tratamente cu trei lungimi de undă diferite.

Hollywood Laser Peel este o procedura laser revolutionara care permite realizarea simultana a mai multor procese importante pentru sanatatea si frumusetea pielii, respectiv curatarea profunda si regenerarea, exfolierea controlata si stimularea sintezei de colagen, reducerea dimensiunilor porilor sau diminuarea petelor pigmentare.


MAI POTI CITI