Pareri despre o DETOXIFIERE corecta in profunzime in 10 pasi usori.

WIKI: Organismul nostru este într-o stare de continuă detoxifiere atâta timp cât ficatul, rinichii și colonul funcționează. 

În funcție de alimentație și de nivelul de mișcare, cantitatea de toxine care rămâne restanta va fi diferită.

Detoxifierea corecta presupune activarea eliminărilor, a circulației, ceea ce va conduce la reglarea sistemului nervos, la relaxarea mușchilor, a vaselor de sânge.

10 pași către o detoxifiere corectă in profunzime

1. Începutul trebuie să fie lin, așa ca începe procesul de curățare cu organele cele mai puțin afectate (lasă organele cele mai afectate la sfârșit). 

recomandari parei detoxifiere corecta in zece pasi simplii

2. Colonul și detoxifierea lui reprezintă baza oricărui program de detoxifiere. 

3. Urmează detoxifierea limfatică și a rinichilor. Lichidul limfatic poate fi ingrosat de toxine daca nu se consuma suficiente lichide si daca nu se fac suficiente exercitii fizice. Exista diverse moduri prin care pot fi stimulati ganglionii limfatici, cum ar fi anumite tehnici de masaj. 

4. Pasul următor? Curățarea ficatului. Acest mod de detoxifiere se face printr-o alimentatie usoara, axata pe alimente vegetale, naturale, fara carne, lactate sau grasimi.

5. Hidratarea intensă și sportul moderat sunt obligatorii. 

6. Odihna, somnul, alimentele curate și nutritive sunt de bază pentru organismele obosite, care nu au destulă energie pentru o detoxifiere adecvată. 

7. Ia aminte: te poți confrunta cu răceli, cefalee, diaree, dureri articulare, erupții cutanate. 

8. Mănâncă multe legume și fructe crude, salate de tot felul. 

9. Începe dimineața cu sucuri de legume și cu apă cu lămâie. Hidratează-te pe tot parcursul zilei. 

10. Nu uita de detoxifierea psihică care constă în reducerea factorilor de stres pe cât posibil, plus relaxare și odihnă cât cuprinde. Plimbările în natură sunt miraculoase

MAI POTI CITI