Pareri STEMULIN Activator de Celule Stem recomandat in infarct miocardic, osteoporoza, cancer. Prospect, preturi.

Stemulin Provita, parerea recenziilor din farmaciile online, de pe grupurile si forumurile monitorizate - Subiectivitate opinii 2,5; Obiectivitate comentarii 2,5; Acuratete 0,64.

1. Pareri Favorabile - 2,50
2. Opinii Nefavorabile- 0,80
3. Comentarii Neutre - 1,70

Stilul limbajului utilizat in comentariile referitoare la STEMULIN Activator natural de Celule Stem (versiune beta)
<.5 = nu este probabil prezent
> .5 = probabil prezent
> .75 = foarte probabil prezent
Analitic - 0,31
Certitudine - 0,59
Nesiguranta - 0,18
pareri forumuri stemulin provita capsule activator celule stem

Emotia parerilor referitoare la STEMULIN Activator de Celule Stem (Plutchik)
<0,5 = nu este probabil prezent
> 0,5 = probabil prezent
> 0,75 = foarte probabil prezent
Multumire - 0,60
Anticipare - 0,63

La momentul analizei de sentiment a opiniilor pretul unei cutii de STEMULIN Activator de Celule Stem Provita 90 capsule era in medie de 200 lei.

Conform informatiilor din prospect, Stemulin (Stem Cell Activator) este, de asemenea, recomandat in: infarct miocardic, osteoporoza, cancer, hemoragie si infarct cerebral, arterite, scleroza multipla, hepatita, ciroza, insuficienta renala, diabet zaharat, boli ale aparatului digestiv, ale plamanilor, retinopatie degenerativa, miopie, artrite, reumatism, dureri articulare, boli neurologice si musculare degenerative (Parkinson, Alzheimer, scleroza amiotrofica laterala, paralizii, miopatii), arsuri, rani etc. Celulele Stem reprezinta fundatia sistemului de regenerare, reparare si vindecare a organismului. (VERIFICA AICI PRETURILE)

Celulele stem sunt celule nediferentiate, care nu contin in interiorul lor molecula de ADN, deci se pot transforma in orice celule specifice organului sau tesutului in care, fie se gasesc, fie spre care sunt directionate sau implantate. 

Celula Stem este caramida procesului de crestere, reparare si regenerare a organismului. Celulele stem adulte au o capacitate de diferenţiere ceva mai limitată (pluripotente, multipotente) şi pot da naştere unor celule ce vor forma diverse ţesuturi (ţesut hepatic, celule sangvine, ţesut nervos, ţesut osos, etc).

Celule stem adulte nu dispar dupa nastere, ele sunt produse in continuare de organism, jucand un rol important in repararea tesuturilor afectate de boala, epuizare, imbatranire.

Ingrediente compozitie per capsula (690 mg): 
  • Stemulin (extract apos, brevetat din Aphanizomenon flos-aqua) – 250 mg, 
  • Extract din alga verde Chlorella (Phylum Chlorophyta) – 155 mg (20 % factor de crestere CGF), 
  • Substanta concentrata din timus – 22 mg, 
  • Concentrat din peptide din ADN – 45 mg, 
  • Concentrat din peptide din ARN – 22 mg.

Administrare STEMULIN Activator de Celule Stem: 3 capsule pe stomacul gol, de preferinta seara inainte de culcare sau conform indicatiilor medicului.

Atentionari! Consultati medicul daca suferiti de orice afectiune sau daca administrati medicamente de sinteza.  A nu se administra in caz de sarcina sau lauzie.

Aceste informatii nu trebuie considerate ca fiind dovezi clinice.


MAI POTI CITI