Păreri ULEI de OREGANO Sălbatic, prospect, beneficii, compoziție și mod de folosire

Ulei Organic de Oregano Salbatic, parerea recenziilor din magazinele naturiste, de pe grupurile si forumurile monitorizate cu topicuri despre cum să folosești ulei esențial de oregano pentru tratarea răcelii

1. Păreri Favorabile - 2,50
2. Opinii Nefavorabile- 0,70
3. Comentarii Neutre - 1,80

Stilul limbajului utilizat in comentariile referitoare la Ulei Organic de Oregano Salbatic (versiune beta)
<.5 = nu este probabil prezent
> .5 = probabil prezent
> .75 = foarte probabil prezent

Analitic - 0,58
Certitudine - 0,62
Opinii forumuri Ulei Organic de OREGANO Salbatic 80% Carvacrol

Emotia parerilor referitoare la Ulei Organic de Oregano Salbatic (Plutchik)
<0,5 = nu este probabil prezent
> 0,5 = probabil prezent
> 0,75 = foarte probabil prezent
Multumire - 0,68
Anticipare - 0,60

Ce este ULEIUL de OREGANO SĂLBATIC ȘI PENTRU CE SE FOLOSEȘTE


Conform prospectului, Uleiul Organic de Oregano Salbatic este cunoscut ca fiind un puternic antiviral, antibacterian, antifungic, și antiparazitar, care poate reduce durerea și inflamația și este eficient lupte împotriva infecțiilor.

Uleiul Organic de Oregano Salbatic este folosit cu succes in ameliorarea bolilor de natura virala cum ar fi raceala, gripa, herpesul etc., iar faptul ca simptomele acestor boli dispar inca de la prima administrare a catorva picaturi de ulei ne arata cat de puternic este.

Uleiul Organic de Oregano Salbatic are bune proprietati antivirale. Uleiul Organic de Oregano Salbatic este folosit cu succes in ameliorarea bolilor de natura virala cum ar fi raceala, gripa, herpesul etc

Proprietatile antifungice ale uleiului de oregano fac ca acesta sa fie foarte eficient si in distrugerea infectiilor de tip fungic cum ar fi cele cu Candida albicans sau ciupercile unghiilor.

De exemplu pentru a ameliora candida uleiul se poate lua intern, iar pentru distrugerea infectiilor aparute la unghii se poate tine cura atat pe cale interna cat si cura externa.

Infecţiile danturii şi ale gingiei răspund foarte bine la o cura cu Ulei Organic de Oregano Salbatic datorita proprietatilor sale antibacteriene si antiseptice.

O picaturi de ulei adaugata in pasta de dinti poate ajuta la improspatarea respiratiei si curatarea cavitatii bucale.

Ingrediente Ulei Organic de Oregano Salbatic: Ulei de Masline Extra Virgin, Ulei Organic de Oregano 80,42% - Origanum Vulgare - Frunza Organica de Oregano.

Mod de Utilizare Uleiul Organic de Oregano Salbatic: 

Uz intern: 5-15 picaturi pe zi diluate in Miee Raw, apa plata, ulei de cocos

Uz extern: se maseaza zonele cutanate simplu sau cu ulei de oregano diluat demaxim 2 ori pe zi. Se mai pot face bai sau inhalatii tot de maxim 2 orii pe zi.

Aceste informatii nu trebuie considerate ca fiind dovezi clinice.


MAI POTI CITI