Pareri URIBENE Plus pretul sanatatii tractului urinar. Rezumat prospect.

URIBENE Plus Polisano Pharmaceuticals, parerea recenziilor din farmaciile online, de pe grupurile si forumurile monitorizate - Subiectivitate opinii 2,6; Obiectivitate comentarii 2,4; Acuratete 0,60.

1. Pareri Favorabile - 2,50
2. Opinii Nefavorabile- 0,90
3. Comentarii Neutre - 1,60

Stilul limbajului utilizat in comentariile referitoare la URIBENE Plus  (versiune beta)
<.5 = nu este probabil prezent
> .5 = probabil prezent
> .75 = foarte probabil prezent
Analitic - 0,32
Certitudine - 0,57
Nesiguranta - 0,17
opinii forum uribene plus infectii urinare

Emotia parerilor referitoare la URIBENE Plus  (Plutchik)
<0,5 = nu este probabil prezent
> 0,5 = probabil prezent
> 0,75 = foarte probabil prezent
Multumire - 0,63
Anticipare - 0,57

Conform prospectului, suplimentul URIBENE® PLUS combină in compozitie substanțele bioactive din fructele de merișor american cu efectul antiseptic al albastrului de metilen, contribuind la buna funcționare a aparatului urinar.

Uribene® plus este un supliment alimentar cu o compoziţie bazată pe extracte de origine vegetală, respectiv extractul de Merisor American şi extractul uscat de Salvie precum şi un ingredient de sinteză: albastru de metilen.

Extractul din fructe de Merişor-american (Vaccinium macrocarpon) asigură protecția naturală a tractului urinar. Fructele de Merișor-american constituie o sursă bogată de bioflavonoide, compuși fenolici și antioxidanți naturali.

Extractul din frunze de Salvie (Salvia officinalis) în sinergie cu extractul din fructe de Merişor-american îmbunătăţeşte funcţia excretorie a rinichilor.

Albastrul de metilen completează acţiunea extractelor vegetale prin contribuția proprie la prevenirea instalării și dezvoltării bacteriilor la nivelul tractului urinar.

Mod de administrare Uribene® plus: Pentru combaterea bacteriilor din urină şi a disconfortului la nivel urinar (durere, urinări frecvente, iritaţie): câte 1 capsulă de 2 ori pe zi, timp de 15 zile

Aceste informatii nu trebuie considerate ca fiind dovezi clinice.


MAI POTI CITI