PRODUSE de îngrijire recomandate pentru pielea corpului excesiv de USCATA.

Pentru a calma și hidrata pielea excesiv de uscată recomandam îngrijirea cu produse naturale L'Occitane, pe bază de unt de shea, astfel

- pentru spălare recomandam L'Occitane ulei de duș cu shea, care curăţă delicat, protejează și hrănește pielea uscată și foarte uscată.

Acest Ulei de Dus formulat cu ulei de shea bogat in lipide (10%) curata delicat pielea. Textura sa bogata  hraneste si protejeaza pielea, lasand-o catifelata si ,totodata, calmeaza senzatia de uscaciune a pielii.

- urmată de aplicarea Untului de shea pentru corp L'Occitane, ce conţine 100% unt de shea- acest balsam pentru corp se topește în contact cu pielea, transformându-se într-un ulei ce hidratează intens. 
recomandari produse cosmetice pentru piele uscata

La contact cu pielea, textura lui matasoasa se topeste, transformandu-se intr-un ulei delicat care hidrateaza si ofera o sezatie de confort pielii. 

Poate fi aplicat pe buze, pe zonele uscate ale fetei, pe coate, picioare si unghii, pentru a hrani zonele uscate si foarte uscate.

O dată pe săptămână este indicată utilizarea Exfoliantului pentru corp cu extract de shea din aceeași gamă (are la bază extract de unt de shea 10%, ulei de caise și particule fine de coajă de nucă), cu rol de a îndepărta celulele moarte de la suprafaţa pielii, de a hidrata și de a stimula microcirculaţia locală. 

Imbogatit cu extract de unt de shea (10%) si ulei de caise, acest exfoliant L'Occitane are o textura cremoasa si exfoliaza cu delicatete. 

Totodata, acesta indeparteaza celulele moarte si stimuleaza microcirculatia. Pielea ramane catifelata si hidratata.

Pe lângă tratamentele locale este importantă și hidratarea internă, asigurată prin consumul de apă (cel puţin doi litri pe zi) dar și a fructelor și legumelor proaspete, care aduc un plus de lichid dar și de vitamine și minerale cu rol de menţinere a sănătăţii pielii.

MAI POTI CITI