REVOLYN ULTRA pareri capsula de slabit cu Ginseng si Ceai verde. Preturi si eficienta.

REVOLYN ULTRA, parerea recenziilor din magazinele online, de pe grupurile si forumurile monitorizate - Subiectivitate opinii 2,7; Obiectivitate comentarii 2,3; Acuratete 0,61.

1. Pareri Pozitive - 2,40
2. Opinii Negative- 1,00
3. Sentiment Neutru - 1,60

Stilul limbajului utilizat in comentariile referitoare la REVOLYN ULTRA (versiune beta)
<.5 = nu este probabil prezent
> .5 = probabil prezent
> .75 = foarte probabil prezent
Analitic - 0,54
Certitudine - 0,30
Nesiguranta - 0,22
opinii forum REVOLYN ULTRA capsula de slabit care nu se gaseste in farmacii

Analiza de sentiment a comentariilor despre suplimentul pentru slabit Revolyn Ultra arata un grad ridicat al opiniilor negative si un sentiment de nesiguranta care impreuna ne fac sa privim eficienta acestui produs cu oarecare indoiala, mai ales ca pretul unui flacon este de 149 lei mult peste pretul altor suplimente de acest gen.

Potrivit informatiilor gasite Revolyn Ultra este un produs modern si sigur de scădere în greutate compus din nouă ingrediente integral-naturale - este dovedit științific că fiecare dintre acestea vă ajută să scădeți în greutate.

Spre deosebire de alte pastile de slabit, care sunt proiectate pentru anumite grupuri specifice (cum ar fi obezi tineri sau bărbați culturiști) Revolyn este compatibil cu toate tipurile de oameni, de toate vârstele și toate fondurile genetice.

Ingredientele puternice conţinute in compozitia Revolyn Ultra au proprietăți dovedite clinic care acționează în interiorul corpului dumneavoastră pentru a grăbi scăderea în greutate, a frâna poftele și a vă ajuta să consumați mai multă energie.

Ingediente active compozitie Revolyn Ultra:
  • Ceai verde
  • Guarana
  • Yerba Mate
  • Resveratrol
  • Ginseng siberian
  • Extract de rodie

Consumul de rodie pentru 30 de zile s-a constatat că reduce suficient riscul unei persoane de a dezvolta celule adipoase în jurul abdomenului.

Într-un studiu clinic, resveratrolul s-a dovedit că activează gena SIRT1, care se consideră că ajută la arderea grăsimii.

Gena SIRT1 se consideră că oprește formarea celulelor adipoase imature care pot evolua către grăsime abdominală periculoasa.

Extractul de ceai verde bogat în catechine reduce grăsimea corporală și riscurile cardiovasculare la oameni.

O cercetare clinica a aratat ca scăderea greutății corporale, a indexului de masă corporală, a raportului corporal de grăsime, a masei corporale de grăsime, circumferinței taliei, circumferinței bazinului, zonei grase viscerale, și a țesutului subucutanat gras, a fost mai mare în grupul catechinelor față de grupul de control. Subiecții au ingerat ceai verde conținând 583 mg de catechine (grupa catechinelor) sau 96 mg de catechine (grupul de control) pe zi.

Mod de administare Revolyn Ultra: Luați 2 capsule Revolyn ușor de înghițit pe zi, una dimineața și una seara. Puteți să le luați cu sau fără alimente.

Revolyn este sigur pentru diabetici și conține ingrediente (Ginseng) care s-a demonstrat că ajută la reducerea glicemiei și ajută la menținerea nivelurilor normale de glicemie

Aceste informatii nu trebuie considerate ca fiind dovezi clinice.
MAI POTI CITI