SERENOTTE GOCCE pareri picaturi cu melatonina pentru somn linistit. Informatii prospect, preturi.

Picaturi Serenotte Gocce, parerea recenziilor din farmaciile online, de pe grupurile si forumurile monitorizate - Subiectivitate opinii 2,6; Obiectivitate comentarii 2,4; Acuratete 0,63.

1. Pareri Pozitive - 2,60
2. Opinii Negative- 0,80
3. Comentarii Neutre - 1,60

Stilul limbajului utilizat in comentariile referitoare la Serenotte Gocce (versiune beta)
<.5 = nu este probabil prezent
> .5 = probabil prezent
> .75 = foarte probabil prezent
Analitic - 0,31
Certitudine - 0,56
Nesiguranta - 0,20
opinii forumuri Serenotte Gocce picaturi melatonina pentru insomnie

Emotia parerilor referitoare la Serenotte Gocce (Plutchik)
<0,5 = nu este probabil prezent
> 0,5 = probabil prezent
> 0,75 = foarte probabil prezent
Multumire - 0,58
Anticipare - 0,63

La momentul analizei recenziilor pretul unei sticlute de Serenotte Gocce 20 ml era in medie de 55 lei.

Conform prospectului melatonina contribuie la reducerea timpului necesar pentru a adormi și la atenuarea tulburărilor de somn, Macul-californian ajută la relaxare, iar Macul-rosu la diminuarea stărilor de tensiune nervoasă

Efectul benefic se obține în condițiile unui consum de 1 mg melatonină înainte de culcare, respectiv, a unei cantități minime de 0,5 ml utilizate înainte de culcare în prima zi de călătorie și în următoarele câteva zile după sosirea la destinație.

Ingrediente compozitie Serenotte Gocce per doza (1ml): zahăr din trestie-de-zahăr; apă; L-teanină – 45,35 mg; extract hidroetanolic 8:1 din părți aeriene înflorite de Mac-californian (Eschscholtzia californica) – 35 mg; extract hidroetanolic 8:1 din petale de Mac-rosu (Papaver rhoeas) – 12 mg; acidifiant: acid citric anhidru; potențiator de aromă: amarena 3 (triacetin, propilenglicol, alcool etilic); conservanți: sorbat de potasiu, benzoat de sodiu; melatonină – 1 mg.

Mod de administrare Serenotte Gocce:
Copii peste 3 ani și adulți. 

Pentru reducerea timpului de adormire se iau 6 picături amestecate într-o cantitate mică de apă sau ceai, înainte de culcare. 

Soluția se ține câteva minute sub limbă, apoi se înghite.

Serenotte Gocce conține ingrediente naturale și poate forma sedimente care nu ii afectează calitatea și eficacitatea. A se agita înainte de fiecare utilizare.

A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic. 

Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă variată, echilibrată și un stil de viață sănătos. A nu se lăsa la îndemâna și la vederea copiilor mici.

ATENTIE! Identificarea cauzei insomniei este cea mai corectă metodă pentru că se pot lua măsuri imediate în acea direcție.

Pe lângă tratamentul naturist sau medicamentos, se poate încerca și schimbarea stilului de viață prin: sport și evitarea substanțelor stimulante (cafea, alcool, țigări), limitarea distragerilor înainte de culcare și dezvoltarea unor obiceiuri benefice pentru somn (lenjerie curată, cameră liniștită, întunecată și aerisită).

Aceste informatii nu trebuie considerate ca fiind dovezi clinice.


MAI POTI CITI