BIOPRON KIDS PLUS pareri probiotic cu vitamina B6. Prospect. Preturi.

Biopron Kids Plus Walmark, parerea recenziilor din farmaciile online, de pe grupurile si forumurile monitorizate cu topicuri despre probiotice naturale copii plafar, cel mai bun probiotic si prebiotic- Subiectivitate opinii 2,6; Obiectivitate comentarii 2,4; Acuratete 0,63.

1. Pareri Favorabile - 2,50
2. Opinii Nefavorabile- 0,60
3. Comentarii Neutre - 1,90

Stilul limbajului utilizat in comentariile referitoare la Biopron Kids Plus (versiune beta)
<.5 = nu este probabil prezent
> .5 = probabil prezent
> .75 = foarte probabil prezent
Analitic - 0,32
Certitudine - 0,56
Nesiguranta - 0,17
pareri forum biopron kids plus probiotic cu vitamine pentru copii

Emotia parerilor referitoare la Biopron Kids Plus (Plutchik)
<0,5 = nu este probabil prezent
> 0,5 = probabil prezent
> 0,75 = foarte probabil prezent
Surpriza - 0,56
Incredere - 0,62

La momentul analiziei de sentiment a opiniilor pretul probioticului Biopron Kids Plus 10 capsule era de aprocimativ 33 lei.

Potrivit prospectului Biopron Kids Plus este un supliment alimentar pentru copii de la 1 an. Contine 4 tulpini probiotice (lactobacili si bifidobacterii), prebiotice si vitaminele B6 si C, care contribuie la buna functionare a sistemului imunitar.

Supliment alimentar Walmark Biopron Kids Plus contine o combinatie de 4 tulpini probiotice (Lactobacillus rhamnosus, Lactobacillus helveticus, Bifidobacterium infantis, Bifidobacterium bifidum), vitaminele B6 si C si inulina prebiotica si fructooligozaharidele (FOS).

Probioticele sunt microorganisme vii care apar in mod natural in intestin.

Administrarea probioticelor este recomandata pentru a sustine restaurarea si intretinerea unei microflore intestinale sanatoase a carei echilibru intrerupt poate provoca diaree, convulsii sau balonare.

Vitamina B6 este necesara pentru realizarea corespunzatoare a mai multor functii biologice (metabolismul proteinelor, dezvoltarea functiilor sistemului nervos, formarea celulelor rosii din sânge).

Biopron Kids + este potrivit pentru copiii care au inceput sa participe la unitatile colective (gradinite, gradinite, scoli) si astfel sunt mai expusi agentilor patogeni, in timpul si dupa antibiotice, in timpul si dupa diaree, precum si pentru copiii nascuti prematur sau dupa operatia cezariana.

Ingrediente compozitie Biopron Kids Plus:
  • Complex probiotic (Lactobacillus rhamnosus GG, Lactobacillus helveticus Rosell-52, Bifidobacterium infantis Rosell-33, Bifidobacterium bifidum Rosell-71) 3 × 10 9 CFU , 
  • Inulina 150 mg, 
  • Fructooligozaharide 50 mg, mg (30% DRHP ), 
  • 0,35 mg vitamina B6 (25% DRHP )

Mod de administrare Biopron Kids Plus :

Copiii de la 1 an si adultii iau 1 capsula o data pe zi in timpul meselor. Daca este necesar, puteti dubla doza zilnica (1 capsula de doua ori pe zi).

ATENTIONARI! Nu depasiti doza zilnica recomandata. Puteti inghiti intreaga capsula sau deschideti-o si adaugati-o direct in apa sau amestecati-o cu lapte sau alte alimente la temperatura camerei.

Dati numai continutul capsulei la copiii sub 3 ani (deschideti capsula si aruncati-o), nu trebuie sa inghititi capsulele.

Biopron Kids Plus  nu este destinat copiilor sub 1 an.

Aceste informatii nu trebuie considerate ca fiind dovezi clinice.


MAI POTI CITI